medyauzmani.com

Mavi masa nedir? Mavi ofis cihazları nelerdir? Blue Desk’e nasıl başvurulur? 2022


Ödemeler ve devlet yardımı

Özellikle Ankara’da ikamet eden vatandaşlar, mavi masa ne Soru sorarak cevap aranır. 2003 yılında kurulan ve günümüzde halen hizmet veren Mavi Masa, Ankara’da ikamet eden vatandaşların Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşmak için kullandıkları bir iletişim aracıdır. Mavi Masa’yı aramak isteyen vatandaşların cep telefonu ile ALO 153 hattını araması gerekmektedir.

Mavi Masa 7/24 hattı üzerinden soru, görüş ve önerilerinizi belediye personeline ileterek anında cevap almanız mümkündür.

Mavi Ofis’e erişmek isteyen vatandaşlar ayrıca SMS, e-posta, online kanallar ve faks gibi yöntemleri de kullanabilirler. Yüz yüze görüşmek, Mavi Masa’nın sunduğu iletişim yöntemlerinden biridir. Vatandaşlar özellikle sosyal yardım talepleri için bu birime ulaşmak istemektedir.

Mavi masa nedir?  Mavi ofis cihazları nelerdir?  Blue Desk'e nasıl başvurulur?
Mavi masa nedir? Mavi ofis cihazları nelerdir? Blue Desk’e nasıl başvurulur?

Mavi ofis cihazları nelerdir?

Ankara’da ikamet eden ve yoksulluk sınırının altında yaşayan vatandaşlar, Mavi masanın avantajları nelerdir? Soru sorarak cevap aranır. Ankara Büyükşehir Belediyesi birçok alanda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım sağlıyor. Belediye tarafından yapılan bağışlar aşağıda listelenmiştir:

  • Gıda yardımı ve malzemeleri
  • Odun ve kömür yardımı
  • kıyafet ve eşya yardımı
  • Eğitim ve öğretim yardımı
  • ulaşım yardımı
  • sağlık yardımı
  • Doğum ve süt yardımı
  • Doğalgaz ve su faturaları ile ilgili yardım

Yukarıda belirtilen yardımlardan yararlanmak için Ankara sınırları içinde ikamet etmek ve gerekli şartları yerine getirmek yeterlidir. Tüm şartları sağlayan vatandaşlar, belediyenin belirlediği 33 hizmet noktasından herhangi birini ziyaret ederek başvuruda bulunabilirler. Yardımın türü ve sıklığı, ihtiyacınıza bağlı olarak değişecektir.

Blue Desk’e nasıl başvurulur?

Blue Desk’e nasıl başvurulur Bu tür soruların Ankaralılar tarafından sıkça sorulduğunu görüyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı yardıma başvurmak istiyorsanız, önünüzde birçok seçenek var. Başvurunuzu belediye hizmet noktalarını ziyaret ederek yapabileceğiniz gibi online form doldurarak da yapabilirsiniz.

Online form doldurarak başvuru yapmak isteyen vatandaşların web tarayıcısı üzerinden adreslerine gitmeleri gerekmektedir. Bu adresteki soruları cevapladıktan sonra başvurunuzu onaylayarak ilgili departmanlara gönderebilirsiniz. Öte yandan başvuru sonuçları yoğunluğa göre değişmekle birlikte 14-30 gün içerisinde duyurulmakta ve cep telefonunuza SMS olarak gönderilmektedir.

mavi ofis iş başvurusu

Mavi Masa iş başvurusu Dileyen vatandaşlara da hizmet veriyor. Belediye bünyesinde boş pozisyonlara yerleştirilmek istiyorsanız, öncelikle boş pozisyonlara bakmanız gerekecektir. Bu ilanlara aracı siteler veya İŞKUR üzerinden göz atmak mümkündür. Ayrıca belediye işlerinin alımı ile ilgili ilanlar da adreste paylaşılabilir. Bu adrese gidip açık pozisyonlara bakabilirsiniz.

İşe alım süreci hakkında bilgi almak veya açık pozisyonlar hakkında bilgi almak isterseniz cep telefonunuzdan ALO 153 Mavi Masa hattını arayabilirsiniz. Bu yazı tipi, size bilgi ve talimat sağlamak için özel olarak oluşturulmuştur. Belediye personeli size açık pozisyonlar hakkında bilgi verecek ve nasıl başvuracağınızı söyleyecektir.

Doğalgaza yardımcı olacak mavi masa

Özellikle kış yaklaşırken Doğalgaz yardımı Mavi Massa Dar gelirli ailelerin ısınma ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan bu yardımın tutarı aylık 500 TL olarak belirlendi. Kış aylarında vatandaşların hesaplarına yatırılacak tutar toplamda 2.150 TL olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan doğalgaz yardımından yararlanmak için öncelikle başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Başvurunuzu bizzat belediye binasına giderek veya aynı anda adres üzerinden iletebilirsiniz. Başvuru sırasında sorun yaşamanız durumunda ALO 153 numaralı hattan yardım almanız mümkündür. Bu yardım vatandaşlar için sadece kış aylarında “Sermaye Kartları”na eklenir.

ALO 153 Mavi Tablet Nedir?

ALO 153 Mavi Tablet Nedir? sorusunun oldukça sık sorulduğunu görüyoruz. Mavi Massa, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulmuş bir birimdir. Mavi Masa ile iletişime geçerek belediye birimleri ile ilgili herhangi bir sorun hakkında bilgi alabilir veya yaşadığınız sorunları iletebilir ve çözüm bulabilirsiniz. Bu birime bağlanmak için cep telefonunuzdan 153’ü aramanız yeterlidir.

Mavi Masa ile iletişime geçerek sosyal yardımlar hakkında bilgi almak mümkündür. Bu hattı aradığınızda belediye yetkilileri sizi karşılayacak ve neden aradığınızı soracaktır. Sebeplerinizi belediye personeline ileterek anında yanıt almanız mümkün. Ayrıca bu hat haftanın her günü 24 saat hizmet vermektedir. Ancak yoğunluk göz önüne alındığında sabah veya akşam aramanız daha kolay olacaktır.

Mavi masanın ilkeleri nelerdir?

Mavi tablonun ilkeleri nelerdir? Bu soru Ankaralılar tarafından sıkça soruluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan mavi çizelge bazı esasları içermektedir. Bu ilkeler aşağıda sıralanmıştır:

  • Sürecin yürütülmesi için her vatandaş bir an önce her konuda belediyenin desteğini istiyor. Bu arada, maksimum hizmet kalitesine ulaşmak için.
  • Başvurularla ilgili işlemler hakkında vatandaşları bilgilendirmek.
  • Herkese eşit ve standart hizmet sunmak.
  • Vatandaşların sorularını yanıtlamak, görüşlerini dikkate almak ve uygun doğrultuda hizmet vermek.

Blue Table yukarıdaki ilkeleri benimser. Aklınıza takılan herhangi bir soruya cevap almak veya görüşlerinizi iletmek isterseniz Mavi Masa hattına ulaşabilirsiniz.

Mavi Ofis Şikayet Hattı

Belediye ile bir sorununuz varsa ve şikayetinizi iletmek isterseniz Mavi Masa hattını arayabilirsiniz.

Mavi Ofis Şikayet Hattı Cep telefonunuzdan ALO 153 hattını aramanız yeterlidir. Aynı zamanda Mavi Desk mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek tüm işlemlerinizi tek ekrandan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Şikayetinizi e-posta yoluyla Mavi Masa’ya iletmeniz mümkündür. Bu nedenle şikayetinizi açıkça belirttiğiniz metin [email protected] Adresinize gönderebilirsiniz. Böylece şikayetiniz belediye personeli tarafından değerlendirilecek ve tamamlandığında size dönüş sağlanacaktır.

Mavi masadaki WhatsApp numarası

Mavi Masa, Ankara’da yaşayan vatandaşlar ile WhatsApp üzerinden iletişim kurabiliyor. WhatsApp Mavi Masa Numarası 0312153 00 00 olarak belirlenmiştir.

Bu numaraya 7/24 mesaj göndererek herhangi bir konu hakkında bilgi alabilir veya sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Şahsen yapacağınız tüm işlemleri WhatsApp destek hattı üzerinden gerçekleştirmeniz mümkündür.

Yukarıda vermiş olduğumuz bilgiler ışığında Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm konularda Mavi Masa Hattı’ndan yardım alabilirsiniz. Ayrıca bu hat üzerinden şikayetinizi iletebilir ve mağduriyetinizin çözülmesini sağlayabilirsiniz. Yardım başvurusunda bulunmak için rehberlik isteyen vatandaşlar Office Blue Line’ı kullanabilirler.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın