medyauzmani.com

Masum Daireler 17.Bölüm saat kaçta?

Bu hafta neden Masumlar Apartmanı yok?

Başrollerini Ezgi Mola, Merv Düzdar ve Berkan Sokollu paylaşıyor. masum daire3 Mayıs Salı yayınında yeni bölümüyle yer almadı. Dizinin ramazan bayramı nedeniyle A.J. hafta Ekranlarda yer almayacağı biliniyor.

Mazlumlar Apartmanı bugün müsait mi?

masum onun dairesi sekans bugün yayımlanacak. Dizi her salı saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Mohsen Apartments bu hafta müsait mi?

masum onun dairesi Dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. TRT 1 yayınında Saat 20:00’de Hazır Aile, 22:30’da Masumlar gösteriliyor. onun dairesi Seri tekrarlar.

Masumlar Apartmanı son bölümü neden yayınlanmadı?

masum apartman son bölüm Sonunda, Han’ın çöplükte karşılaştığı gizemli bir kişi tüm dengeleri sarstı. Yılbaşı tatili nedeniyle birçok dizi ekranlardaki maceralarına ara verdi. Yeni bölümü ertelenen yapımlardan biri de TRT dizisi. masum daire Oldu. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

Masum Apartmanı bugün saat kaçta?

masum daire Serinin 62. bölümü ile bu akşam An 20.00’de TRT 1’de olacak.

Masum Daireler yeni bölüm var mı?

yeni bölüm ne zaman? masum daireİtibaren yeni bölüm Televizyonda yayınlanmayacak dizinin tekrarı seyirciyi yakalayacak. Her Salı ekrana gelen dizi Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlanmayacağı için yayınlanmayacak. masum daire 69. yeni bölüm 10 Mayıs Salı günü yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı 2022 yeni bölüm ne zaman?

masum daire 63 bölüm trt 1 İzlemek bu akşam yeni bölüm olarak yayınlandı. Masumlar Apartmanı izle Serinin istekli hayranları açısından 2022 Salı günleri saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında 63. sırada. bölüm yayımlanacak.

Bu gece Mahsun’da daire var mı?

Peki, masum onun dairesi bu akşam var mı? TRT1 ekranlarında yeni yılın ilk haftası olması nedeniyle ertelenmesine karar verilen dizi listesine Gönül Dağ, Teşkilat, Büyük Selçuklu Alparslan ve ardından Masumlar dizileri girdi. onun dairesi da eklendi. bu akşam Öte yandan Hazır Aile TRT 1’de saat 20:00’de gösteriliyor.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın