medyauzmani.com

lalegül tv bağış gecesi 2023


Lalegül tv bağış gecesi yardım kampanyası. Lalegül Yardım Kampanyasında ne kadar para toplandı? Lalegül yardım kampanyasına kim bağışta bulundu?

Lalegül TV bağış gecesi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından depremzedelerin yaralarını sarmak için birçok yardımlar düzenlendi. Onlardan biri lalegül yardım kampanyası Oldu.

Sevgili Türkçe öğretmenleri deprem bağış gecesi programında bir araya geliyor!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından, HaydarVe KıYAMDERVe SultanlarVe İlk kuruluş E yasal kurum‘ nın desteğiyle depremzedeler için bağış gecesi düzenliyoruz!

Copley Ahmed HosafandiVe Muhammed Talu HoşfendiVe Ali Olvi Öznar HüşfendiVe Mustafa Özsimsikler HoşfendiVe İsmail Hünerlice HocaefendiVe İhsan Şinokak HoşfendiVe Profesör. doktor. İbobekir Sofuoğlu E Profesör. doktor. Ahmed Şamşergilkatılacağız Deprem Bağış Gecesi programı 25 Şubat Cumartesi 20.30’da Lalegül TVyılında yayınlanacaktır.

AFAD koordinasyon içinde Hatay100 konser olacak yaşayanların dörtte biri İnşa ediyoruz!

Deprem bölgesine kurulacak konteynerlerin altyapı, mobilya, ısıtma ve diğer işleri. Mobilya kurarak, depremzedelerin kalıcı konutlara taşınana kadar yaşayabilecekleri bir yaşam alanı yaratıyoruz.

Siz de bağışlarınızla bu hayır kurumuna katılabilirsiniz.

Hesap adı: Hoca Ahmet Yesevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

TR68 0020 5000 0005 8449 8000 06

Açıklama kısmına “acil durum talimatları” yazmanız yeterlidir.

Cep telefonunuzun Mesajlar bölümü. ilk yardım f yaz 1466SMS göndererek 10 tl bağış yapabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın