medyauzmani.com

Konkordato Komiseri nasıl atanır?

Konkordato Komiserini kim atar?

kompozisyondaki koruyucuİcra Mahkemesi tarafından erteleme kararı ile atanır. Erteleme kararı ile icra mahkemesinin gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olması ve bir veya birden fazla Türk vatandaşının bulunması bir komiser atar.

Konkordato Komiseri ne zaman atanır?

• Geçici dinlenme süresi içinde Konkordatodan Başarının sağlanabileceği anlaşılırsa bir yıllık süre verilir. Bu süre 6 aya kadar uzatılabilir. nihai bir kararla kompozisyondaki koruyucu İtibaren Ücretli.

Konkordato Komiserini kim atar?

Komiser anlaşması İşlemlere ilişkin şikayetler, Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından karara bağlanır. Mahkeme tarafından geçici atama yetkili Komiserler, kendi siciline tescil edilmek üzere mahkemenin bağlı olduğu bölge adliye mahkemesinin bölge bilirkişi heyetine bildirilir.

Konkordato Komiserliğine nasıl başvurulur?

Başvurular 28 Eylül 2020 – 20 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında “vatandas.uyap.gov.tr” adresinden veya KGK üzerinden yapılabilecek. Başvuruların sonuçları bölge bilirkişi kurulunun internet sitesinde yayınlanmaktadır. Delege listelerine kayıt 3 yıl süreyle geçerlidir ve liste 3 yıl sonra yenilenir.

Bir anlaşmanın beyan edilmediğini belirten bir belgeyi nereden alabilirim?

Merkezi Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden internet sitesi belge aranan. MERSİS kullanıcı bilgilerini kullanarak şirketi/işletmeyi/kooperatifi temsile yetkili herkes giriş yapabilir. Başvuru sırasında elektronik imza zorunluluğu yoktur.

Sözleşmeleri reddetmek ne anlama geliyor?

Borçlu olduğu anlaşılan sermaye şirketi veya kooperatif, konkordato Eğer iddiasından vazgeçerse. Dahası konkordato Proje mahkemece onaylanmazsa, mahkeme İtilaf reddedildi Karar ver.

Konkordato komiseri hangi mahkeme tarafından atanır?

Bu proje, lisanslı Asliye Ticaret’in yanı sıra malvarlığı ve aidat çizelgesi ile hazırlanmıştır. mahkemeNe gösteriliyor? mahkeme3 aylık geçici izin verir ve Konkordato delege atar. yetkili Geçici süre içinde şirket tarafından şirket hakkında bir rapor hazırlanır.

Konkordato Komiseri nerede çalışır?

kompozisyondaki koruyucuVe konkordato Ticaret mahkemelerinde sözleşme yapmaktan ve bu işlemleri yürütmekten sorumlu kişidir. yani bir konkordato İşlemsel bakanların bir tür yöneticiler olduğunu söyleyebiliriz. konkordato Ticaret mahkemelerinde sözleşme yapmaktan ve bu işlemleri yürütmekten sorumlu kişidir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın