medyauzmani.com

Kızılay 2023 hamile çantası nasıl alınır?


Devlet ödemeleri ve yardımı

Kızılay tote çanta nasıl alınır?

Kızılay tote çanta nasıl alınır? Kızılay aşk buketi nasıl alınır? Kızılay hamile çantası başvurusu nasıl yapılır? Kızılay’a teslim poşet ibrazında aranan şartlar nelerdir?

Kızılay bez çanta Yeni doğan bebeğe ihtiyaç duyan ailelere verilmektedir. İhtiyaç sahibi aileler için tüm detayları araştıran Kızılay Vakfı, sevgi paketi projesinde yeni annelere destek oluyor.

yeni doğan anneler Belgeleri ile Kızılay birimlerine giderek doğum yaptıklarına dair resmi belgelerle doğum çantası yardımı alabilirler. Hamile çantası içerisinde yer alan pek çok ürün ile hem anneye hem de bebeğe hitap etmektedir.

İhtiyaç sahibi ailelerin doğum çantası yardımı alabilmesi için anne veya babanın nüfus cüzdanı ile Kızılay’a gitmesi gerekiyor. Doğuma dair evrakların Kızılay birimine teslim edilmesi ve doğum çantasının alınması gerekmektedir.

Anneleri sevindiren bu uygulama ile Türk Kızılayı Vakfı, dar gelirli ailelere proje için destek sağlıyor. Kızılay’ın sağladığı bu destek sayesinde ihtiyaç sahibi aileler yeni doğan bebek ihtiyaçlarının bir kısmını karşılıyor. Bir bebek ilk doğduğunda tüm ihtiyaçları paketin içindedir.

Kızılay 2023 hamile çantası nasıl alınır?
Kızılay 2023 hamile çantası nasıl alınır?

Kızılay aşk buketi nasıl alınır?

Kızılay aşk çantası Doğum belgeniz ile birime başvurmanız gerekmektedir. Daha sonra hastanenin yenidoğan kliniğinden aldığınız belgeler sunulduğunda aşk paketi desteği temel ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Bebeğin ve annenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak olan aşk paketi, içeriğindeki birçok ürünle anneler ve çocuklar için bulunmaz bir fırsat. Aşk paketinde yer alan ürünler şu şekildedir;

  • biberon
  • enayi
  • kedi kremi
  • ıslak mendil
  • çocuk bezleri
  • bebek yağı
  • şampuan
  • sabun
  • Termometre
  • battaniye seti
  • Hastane taburcu grubu
  • pamuk
  • Gecelik
  • Temizlik Mendili
  • kol çantası

Paket içeriğinde hem anne hem de çocuk sevgisi bulunan birçok ürün bulunmaktadır. Tüm ürünler bebeğin ve annenin rahatı düşünülerek tasarlanmıştır. Üniteden anne çocuk sevgi buketi sipariş edilmelidir. Bu başvuruyu yaparken ihtiyaç sahibi kişilerin nüfus cüzdanı ile gecikmeden kurumlara başvurması gerekmektedir. Bu paket teslimattan hemen sonra Kızılay birimlerinden teslim alınır.

Kızılay hamile çantası başvurusu nasıl yapılır?

Kızılay bez çanta Rica etmek İsteyenler Kızılay’ın internet sitesini ziyaret edebilir. Sadece istek değil, bağış yapmak da mümkün. Aşevi, bebek bohçası, giysi yardımı, sağlık yardımı gibi bağışlar yapılabilir. Bu bağışlardan ihtiyaç sahipleri faydalanıyor. Ayrıca ihtiyaç sahipleri Kızılay’ın resmi internet sitesi üzerinden veya 168 numaralı hat üzerinden başvuruda bulunabilir. Kızılay’ın bir buket sevgi karşılığında alabileceği yardım adına kişilerden bazı bilgiler istenebilir. Başvuru için başvuru formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

Kızılay’a şahsen başvuru yapacak kişilerin ya da online başvuru yapacak kişilerin form bölümünde gerekli olan tüm bilgileri doldurmaları gerekmektedir. Adaylar sosyal güvencesi olmayan ve çalışmayan kişilerden oluşacaktır. Ayrıca söz konusu başvuru için ihtiyaç sahipleri kategorisinde yer alması gerekmektedir. Başvuru için nüfus cüzdanı fotokopisi, ikamet adresi, nüfus cüzdanı fotokopisi, yoksulluk belgesi, gelir belgesi ve SGK beyannamesi istenmektedir.

Kızılay’a teslim poşet ibrazında aranan şartlar nelerdir?

Kızılay bez çanta Birinci şart muhtaç olmaktır. İhtiyaç sahiplerine yapılacak olan bu yardım kapsamında gerekli evrakların tamamlanması gerekmektedir. Online başvuru yapacakların güncel tarihlerde Kızılay doğum çantası için gerekli bilgileri girmeleri gerekmektedir.

Vakıf ile paylaşacağınız belgelerin başvuru tarihi ile aynı tarihte olması gerekmektedir. Ayrıca belgelerin çözünürlüğünü seçtikten sonra bunları paylaşmak da mümkündür. Aksi halde yardımdan yararlanamayabilirsiniz.

Kızılay doğum çantasında neler var?

Kızılay bez çanta Bebek ve annenin kullanımına uygun pek çok ürün içermektedir. Bebeğin ilk kez giyeceği giysiler ve bakımı için bez, ıslak mendil ya da bebek yağı gibi ürünler bulunmaktadır. Annem gecelikler ve çantalar gibi bazı özel eşyaları içerir. Bu ürünler ile hem anne hem de çocuk ihtiyacı olan ürünleri bulabilmektedir.

Gerekli tüm ürünler paketin içindedir. Bebek doğduğunda, başlangıçta anne ve bebeğe hitap eden tüm ürünler Aşk Paketi’nde ihtiyaç sahiplerine hitap ediyor. Kızılay kargo poşeti içerisindeki ürünler her dönemde farklılık gösterebilir. Ayrıca ürünlerin içeriğindeki renkler de cinsiyete göre belirlenebilmektedir. Bu nedenle dilerseniz cinsiyetinizi belirterek kendi uygulamanızı oluşturabilirsiniz.

Kızılay’dan mali yardım talep etmek Tıkla.

Bir yıldız vermek ister misin?

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın