medyauzmani.com

Kış lastikleri için hangi araçlar uygundur?

Resmi Gazete’de kış lastiği Taahhüt üzerine alınan bilgilere göre kamyon, çekici, tanker ve otobüsün cinsi Araçlar Tüm ücretli eksenlerde lastiklerin; Tüm kamyon, minibüs ve otomobiller lastiklerin; Ayrıca sürüş sırasında değiştirilmesi gereken lastiklerin yerine. kurulacak Lastikler… 10 Kasım 2021

2022 yılı için hangi araçlarda kış lastiği zorunlu?

ne yorulmak takma isim bağlılık 1 Aralık 2021 Çarşamba başladı. 1 Nisan’da başvurun 2022kadar devam edecek. Uygulama, şehirler arası ticari mal ve yolcu taşımacılığı içindir. Araçlarda zorunlu. Özel araçlarda Öte yandan can ve mal güvenliği ile sorunsuz seyahat için kullanılmalıdır.

Kış lastikleri sadece öne mi takılı?

Önden, arkadan veya dört tekerlekten çekişli herhangi bir araçta dört tekerlekten çekiş kış lastiği Güvenli sürüş için çok önemlidir.

Özel araçlarda kış lastiği zorunlu mu?

Yük ve yolcu taşımacılığında çalışanlar hariç, Araçlar başvurmak Zorunlu Ancak tüm kış şartlarında can ve mal güvenliği ile sorunsuz seyahat için araçlarda kış mevsimi yorulmak Kullanım önemlidir.

Özel araçlar için kış lastiği talebi ne zaman başlar?

MADDE 5 – (1) Şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımada kullanılan taşıtlar için ülkemizde tescilli olsun veya olmasın, her yılın 1 Aralık tarihinden bir sonraki yılın 1 Nisan tarihine kadar geçen dört aylık süre içinde. kış lastiği Kullanım zorunludur.

İki kış lastiği yeterli mi?

Bu yüzden aklında Sadece 2 senin çerçeven kış lastiği Bunu yapmak için bir fikriniz varsa hemen vazgeçin diyebiliriz. Dört tekerleğin tamamı kış lastiği Takmadığınız sürece aracınız karlı ve buzlu yüzeylerde yani yol tutuşunun düşük olduğu yüzeylerde denge sorunu yaşayacaktır.

Lastikler iyi mi ön mü arka mı?

Dönüş yönünü korumak için sağ arka lastikler ön sol ve sağ arka lastikler Sol ön tarafa monte edilmiştir. Yalnızca iki lastiğinizi değiştirirseniz, EUROMASTER yeni lastiklerinizi (veya az kullanılmış lastiklerinizi) değiştirecektir. Geri Giymenizi öneririz. Böylece yol kontrolü ve direksiyon kontrolü en üst seviyededir.

2021 için hangi araçlarda kış lastiği zorunlu?

Resmi Gazete’de kış lastiği Taahhüt üzerine alınan bilgilere göre kamyon, çekici, tanker ve otobüsün cinsi Araçlar Tüm lastikler tahrikli akslardadır; Kamyonet, minibüs ve otomobiller için tüm lastikler; Ayrıca, yelken açarken değiştirilmesi gerekiyordu. senin lastiklerin değiştirilecek senin lastiklerin

2021 için kış lastiği kimlere zorunlu?

Zorunlu kış lastikleri Uygulama başladı mı? Zorunlu kış çerçevesi Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Aralık’ta teslim. 2021başladı. Uygulama bitiş tarihi 1 Nisan 2022’dir. Buna göre yolcu ve eşya taşımak için kullanılan araçlar her yıl 1 Aralık – 1 Nisan tarihleri ​​arasında yapılacaktır. Zorunlu yan kış lastiği kullanacağız.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın