medyauzmani.com

Kardelen ne diyor?

Kardelen ne diyor?? Jo Hyun-Tak tarafından yönetilir ve Yoo Hyun-Mi tarafından yazılır. Kardelen Dizi, Güney Kore’nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği 1987 yılını anlatıyor. Anlatır. Kanlar içinde, Im Soo-Ho saklanmak için Hosoo Üniversitesi kadın yurdundaki barınaklara yerleştirildi, 18 Aralık 2021

Kardelen gerçek bir hikaye mi?

Bu arka plana karşı, iktidar partisinin gücü korumak için Kuzey Kore hükümeti ile işbirliği yaptığı kurgusal bir hikaye ortaya çıkıyor. bir hikaye içerir. “Kardelenİktidar tarafından kullanılan ve mağdur edilen bireylerin kişisel hikayelerini sunan yaratıcı bir çalışmadır.

Kardelen Teması nedir?

Kardelen 1987 yılının Kasım ve Aralık aylarında gerçekleşir. Bir üniversite öğrencisi olan Eun Young-ro (Jisoo), Hosu Kadın Üniversitesi’ndeki yurt odasında Im Soo-ho’nun (Jung Hae-in) kanlar içinde olduğunu keşfeder ve bunu hükümetten gizler. . Ancak daha sonra Soo-Ho’nun göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkar.

Kardelen neden bu kadar tepki aldı?

KardelenGwangju demokrasi hareketi sırasında hayatını kaybeden öğrenci protestocuların yer aldığı konu, gerçek tarihsel olaylara benzediği iddiasıyla çok sayıda olumsuz yorum aldı. bir tepki aldım. Dizi ayrıca Kuzey Koreli müşterileri romantikleştirmekle suçlandı.

Kardelen iptal mi?

26 Mart’ta Joseon Exorcist’i yayınlayan kanal, tarihin ciddi şekilde çarpıtıldığını düşündükten sonra programı askıya aldı.

Kardelen finale kaldı mı?

KardelenYürek burkan sonla izleyiciler ekrana veda etti!

Kardelen başladı mı?

Güney Kore Dramı KardelenJTBC, Aralık 2021’de yayınlanacağını doğruladı. Yayınlanan ilk afişte başrol oyuncuları Jung Hae In ve Jisoo’nun seksi dansı dikkat çekti. Afişin rüya gibi parti alanında birbirine bakıp gülümseyen bir çiftin aşkı merak konusu oldu.

Kar yağıyor mu?

Güney Kore Dramı KardelenJTBC, Aralık 2021’de yayınlanacağını doğruladı. Yayınlanan ilk afişte başrol oyuncuları Jung Hae In ve Jisoo’nun seksi dansı dikkat çekti.

Kardelen nasıl biter?

İzleyiciler bunun üzücü bir son olacağını zaten biliyor olsalar da,KardelenBeklenmedik bir şekilde, “Yazar Soo Ho (Jung Hae In), Young Roo’nun (Jisoo) önünde öldürüldü. ‘May Youth’a benzer bir sonla bitiyor.”KardelenSoo Ho’nun da onu ilk görüşte sevdiğini fark edince, Young Roo’yu büyük bir acı içinde bulur ve…

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın