medyauzmani.com

Kaç tane yazı tipim var?

Tüm operatörlerdeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-şapkae-devlet sistemine sorgulama adresi ile giriş yapabilirsiniz. Dijital Oynatıcı uygulamasındaki Ayarlar menüsü altındaki hesap ekleme işlemini kullanarak, adınıza kayıtlı tüm satırlarınızı da görebilirsiniz.

Üzerimde çizgi olup olmadığını nasıl anlarım?

e-devlet üzerinden vatandaşların şifresi ve TC kimlik numarası ile giriş yaptıktan sonra cep telefonunda arama kısmında yer almaktadır. şapka Servis departmanına talep yazarak ulaşabilirsiniz. Tüm GSM hatlarında sorgulama yapıldığı için tüm açık hatları isminizle görebilirsiniz.

Üstümde kaç satır var?

e-Devlet kapısına şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra e-Hizmetler bölümünden bilişim kurumu seçimi yapılır. Bu kategorideki alt başlıklar arasında “mobil Satır sorgusuTıklayın”.

Sırada kim var biliyor musun?

11855’i arayarak numara veya isme göre arama yapabilir, kişisel kaydınızı yaptırabilirsiniz. 11855’e SMS göndererek: İsim ile arama yaparken ADI SOYADI boşluk bırakarak 11855’e SMS gönderebilirsiniz.

Çevrimiçi bir sorgu nasıl yapılır?

MOBİL Satır sorgusu İşlem e-Devlet kapısına şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra e-Hizmetler bölümünden BİT kuruluşunu seçiniz. Bu kategorideki alt başlıklar arasında “mobil Satır sorgusuTıklayın”.

Bilgim dışında hakkımda hat açılırsa ne yapmalıyım?

seyyar şapka sorgulama sisteminde Bilginiz dışında hat açıldı Bulursanız vakit kaybetmeden hattın bağlı olduğu GSM operatörü ile iletişime geçiniz. GSM operatörlerinin kapatma talebinizi hızlı bir şekilde işleme koyması ve şikayetinize yanıt vermesi gerekmektedir.

Başka biriyle nasıl ilgilenirim?

Devir talebinde devreden ve devralan olmak üzere her iki taraf da devir formunu doldurup imzalamalıdır. Devreden, sadece kimlik fotokopisi bırakırken, yeni abonelik için gerekli belgeleri sağlamalı ve abonelik sözleşmesini doldurmalıdır.

Turkcell ismim için kaç tane yazı tipi var?

şapka özetim turkcell.com.tr ana sayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüdeki “İşlem Merkezi” kategorisinin üzerine gelin. Açılan menüde “Ayarlarım” altındaki “Ana Yazı Tipi” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada seçtiğiniz veya kullandığınız tüm satırları görebilirsiniz.

Turkcell hat 532 ücretsiz mi?

532 757 2222 numarasının SMS hizmeti yoktur, bu numaraya gönderilen mesajlar tarifenize göre ücretlendirilir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın