medyauzmani.com

İstanbul ile Giresun arasında hangi şehirler var?

Giresun’dan İstanbul’a giderken hangi şehirlerden geçiyorsunuz?

gersonÖzel araçla erişim İstanbulSakarya, Bolu, Tusya, Merzifon, Samsun’dan sırasıyla 934 kilometre yol katedilerek 11-12 saatlik bir yolculukla ulaşılır.

Giresun İstanbul’da özel araçla kaç saat?

İstanbul Gersin arası kaç kilometre kaç saat

Otoyola uzaklık 934 ne kadar
Yolda ortalama hız ile yolculuk süresi 10 An 37 Dakika
Uçuş sırasında hava yoluyla (uçakla) 1 An 33 Dakika
uçuş mesafesi 792 ne kadar

16 Kasım 2015

İstanbul ile Giresun arası otobüsle mesafe ne kadar?

İstanbulGiresun Otobüs Bileti ortalama 14 An 17 dakika sürer. İstanbulBen Gerson Hangi otobüs Şirketler uçuş düzenliyor mu?

Giresun’a Nasıl Gidilir?

Gerson için Bireysel aracınızla araç taşımacılığı Gerson için Erişmek için seçebileceğiniz iki farklı seçenek yol Mevcut. Samsun üzerinden Karadeniz sahil yolunu tercih edebileceğiniz gibi, Tokat üzerinden biraz daha engebeli yolları kullanarak şehir merkezine ulaşabilirsiniz.

Ordu Giresun Havalimanı’ndan Giresun’a nasıl gidilir?

Havalimanından Ordu’ya e Gerson için HAVAŞ’a gitmenin en kolay ve pratik yolu Hizmetler Otobüse binecek. Doğrudan bir dosya varsa Toplu taşıma HAVAŞ’ı arıyorsanız Hizmetler Otobüsler tam size göre. Toplu taşıma bir alternatiftir. her iki şehirden havaalanına Değişim yolcu taşımacılığı.

Giresona’ya uçakla nasıl gidilir?

uçak Seyahatleri ile ulaşmak isteyenler, şehir merkezine 60 kilometre uzaklıkta yer alıyor. gerson – Ordu Havalimanı’na gelerek bölgeyi gezebilirsiniz. Genellikle tercih edilir uçak Yolculuğunuzun sonunda havalimanına varabilirsiniz.

Giresun’a giderken hangi şehirlerden geçiyorsunuz?

Gerson için Özel araçla ulaşım: Giresun, İzmir’e 1301 km, Ankara’ya 625 km, İstanbul’a 948 km, Samsun’a 209 km, Trabzon’a 140 km uzaklıktadır. İstanbul’dan Giresun’a ulaşım için Sakarya, Bolu, Merzifon, Samsun, Ordu güzergahını takip etmelisiniz.

İstanbul’dan Giresun’a uçakla kaç kilometre?

İstanbulBen Gerson Toplam uçuş mesafesi 790 kilo metre. iki şehir arasındaki uçak Gezi 1 An 30 dakika sürer.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın