medyauzmani.com

iPhone 12 Pro’da nasıl fotoğraf çekilir?

IphoneProRAW formatınızda. fotoğraf çek Ayarlar – Kamera – Biçimler’e gidin ve fotoğraf çek Yakalama bölümünde Apple ProRAW’ı açın. ProRAW biçiminde Fotoğrafçılık Kamera uygulamasında RAW simgesine dokunun, ardından fotoğrafınızı çekin, 25 Mart 2021

iPhone 12 Pro kamerası nasıl?

Çift tonlu flaş ve mikrofon ile arkadan aydınlatmalı Kamera komple birim. Bir elma, iPhone 12 Pro‘Evet evet iPhone 12bulunan aynı özelliklere sahip geniş bant kamera için yer verir. bu Kamera f/1.6 ile geçen yılın modellerinden daha yüksek bir diyaframa sahip. Optik görüntü sabitleme sistemi Kamerada Mevcut.

iPhone 12 ile nasıl fotoğraf çekilir?

Kamera uygulamasını açtığınızda varsayılan olarak fotoğraf çek Savunma Bakanlığı ile karşı karşıya. fotoğraf çek Çekim yapmak için deklanşöre basın. Ardından flaş, canlı fotoğraflar ve zamanlayıcı gibi seçenekleri ayarlamak için oka dokunun. Bir QuickTake videosu çekmek için Deklanşör düğmesini basılı tutmanız yeterlidir.

iPhone’unuzla en iyi fotoğrafları nasıl çekersiniz?

Iphoneile benzersiz resimler İlgi çekmek için 6 basit ipucu!

  1. Kamera merceğini temiz tutun. …
  2. Pozlama ayarlarını manuel olarak girin. …
  3. Ses düğmesini kullanarak kamera sarsıntısını önleyin. …
  4. HDR özelliğini kullanın. …
  5. Seksiyonel kamera monitör ekranı. …
  6. Düzenleme araçlarını kullanın.

iPhone zil fotoğrafı nasıl yapılır?

Canlı Fotoğraf efektleri ekleyin

  1. Canlı Fotoğraf’ı açın.
  2. Ekranın üst kısmındaki Canlı Fotoğraflar düğmesine dokunun.
  3. DüğümPinPon veya Uzun Pozlama efektini seçin.

15 Şubat 2022

iPhone 12 kamerası iyi mi?

zarif kasa, Web kamerası çok başarılı. Şarjı normal kullanımda 1,5-2 gün gidiyor (Oyun oynamıyorum). Telefon ele iyi oturuyor, boyutları iyi. Mini fiyatına göre gereksiz, kameraya alışkın değilseniz Pro’ya ihtiyacınız yok.

iPhone 12 Pro kameranın kaç pikseli var?

Bir akıllı telefondaki en iyisi iPhone 12Pro kamera Max’te! Geniş + ultra geniş açı + telefoto Kamera Kurulum ile telefondaki tüm kameralar 12 megapiksel Bir kararın var. iPhone 12 Pro Max, bu kameralara ek olarak bir de LiDAR tarayıcıya sahip.

iPhone kamerası neden bu kadar iyi çekiyor?

Apple, gereksiz megapiksel değerleriyle uğraşmamak için diğerlerinden daha düşük megapiksellere sahiptir. kameralar Ancak daha büyük sensör ve lens açıklıkları kullanır.

iPhone fotoğraflarını nasıl düzenlersiniz?

Öncelikle telefonunuzuresimlerUygulamadan düzenlemek istiyorsunuz. fotoğraf çek Seçmek. fotoğrafın açıldığı ekranın sol üst köşesinde”serbest bırakmakseçeneği dahildir.Bu seçeneği tıkladıktan sonra fotoğraf çek Üzerine istediğinizi ayarlayabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın