medyauzmani.com

Hoba Havaş Trabzon’un fiyatı ne kadar?

Yolculuk ücreti ne kadar?

son yayınlanan masraflar Tarifeye göre en düşük tutar 21 TL, en yüksek tutar ise 32 TL. hava kemancı masraflar Farklılıklar seyahat mesafesine göre belirlenir. 7 gün 24 saat hizmet veren otobüslerde sadece “İstanbulkart” ve kredi kartları ile ödeme yapılabilmektedir.

Trabzon Havaş nereye kadar gidiyor?

havaş otobüsler; Trabzon Havalimanından şehir merkezine, Hopa, Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Pazar, Çayeli, Rize, Derepazarı, İyidere, Of, Tirebolu, Görelei Çavuşlu, Eynesil, Beşikdüzü, Vakfıkebiri, Çarçabirı merkezlerine günlük seferler yapılıyor.

Trabzon Havalimanı’ndan Rize’ye nasıl gidilir?

Trabzon Havaalanı rize yaklaşık 70 kilometre. Trabzon Havalimanına indiğinizde Havaş servis otobüsüne binin. rize Kolayca erişebilirsiniz. Havaş shuttle servis ücreti kişi başı 16 TL ve yaklaşık 1,5 saat sürüyor.

Trabzon Havaş nereden başlıyor?

Trabzon Havaş Hizmetler; şehir merkezinde; Beşirli, Uzunkum, Yavuz Selim Caddesi, Teğet Ordoğdu Kavşağı ve Teğet Yolu’ndan Trabzon Havaalanına geliyor. sayın yolcular Trabzon Şehir Merkezi ile Trabzon Havaalanı yolu üzerinde Havaş Yolcu hizmeti devam ediyor.

Havaş Aştı ne kadar?

havaş Ankara Esenboğa Havalimanı Transfer Saatleri havaş Tüm uçaklar Esenboğa Havalimanı’na indikten 25 dakika sonra havalimanından hareket ediyor. TL Bilet fiyatı üzerinden ulaşım hizmeti verilmektedir.

Ücret nasıl ödenir?

Ödemek Yöntemler nelerdir? Arabada kredi veya banka kartı ile veya mobil uygulamamız ve web sitemizden temassız ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Ödemek Gönderebilirsin. nakit ile Ödemek QR kodlu biletler, terminallerimizde ve havalimanı gişelerinde nakit olarak satılmaktadır.

Trabzon Havaş’ı ne kadar?

havaş Otobüsler yolcuların çıkış işlemleri tamamlandıktan sonra yarım saat içerisinde havalimanından hareket etmektedir…. HOPA – Trabzon Havaş Bilet fiyatları.

Hopa 75,00 TL (KDV dahil)
fındık 60,00 TL (KDV dahil)
Ardişen 60,00 TL (KDV dahil)
Pazar 50,00 TL (KDV dahil)
Kylie 50,00 TL (KDV dahil)

Trabzon Havalimanı’nda minibüsler nereden kalkıyor?

park meydanı durağı, Trabzon havaalanında tam dolu İstasyon alanına en yakın olanıdır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın