medyauzmani.com

Hızlı getirme ne işe yarar?

kısa kesmek, Hızlı getir Hizmet, bilgisayarı nasıl kullandığımızı her zaman izler ve kullanım alışkanlıklarımızı sistemin RAM’inde saklar. Daha sonra bir programı açtığımızda bu bilgiyi doğrudan RAM’den alır, bu nedenle program çok kritiktir. hızlı açılır.

Getir özelliğini nasıl kapatabilirim?

Hızlı getir Kapat:

  1. Bilgisayarınızın arama kutusuna services.msc yazın ve Hizmetler’i açın.
  2. Hizmetler ekranından.Hızlı getirBul ”(Superfetch olarak da yazılır).
  3. Hızlı getir Üzerine çift tıklayın.
  4. Açılan ekranda Durdur’a tıklayın.
  5. Ardından “Başlangıç ​​türü: devre dışı” yapın.

Superfetch nedir?

Windows Vista ile gelen yeni bir özelliktir. Kısacası sık kullandığımız programları belleğe önceden yükleyerek erişmemizi sağlar. Günün veya haftanın belirli saatlerinde kullandığımız programları analiz ederek bize faydalı olmaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Hızlı Getirme’yi kapatmalı mıyım?

Hızlı Getirme’yi kapatmalı mıyım?? Hızlı getir Çok yardımcı hizmet. büyük bir listedeoruç getirmek Zararları ” şeklinde sıralayamam. Hızlı getir Hizmet sizin için kusurlu olabilir.

SysMain nedir?

Sistem Bu bir Windows sistem hizmetidir ve performansı artırmayı amaçlar. Bu hizmete SuperFetch adı verildi. Windows 10 1809 güncellemesinden sonra SuperFetch> Sistem Oldu. SistemArka planda çalışır ve RAM kullanımını analiz ederek sık kullandığınız uygulamaları “sık kullanılan uygulamalar” olarak işaretler.

Superfetch kapatılmalı mı?

takma ad sysmain süper getirme, hemen Türkçe Google çevirisini getirin. Sistem kapatılmalı mı ? Sysmain, uygulama önyüklemelerini hızlandırmaya yardımcı olan bir Windows10 hizmetidir. Bir sabit sürücünüz varsa, kapatmayın.

Superfetch nasıl kapatılır?

Hizmetler penceresi açılacak ve hızlı getirme özelliğini bulmamız ve ardından sağ tıklamamız gerekecek. O zaman özellikleri açmalısın. Özellikler bölümünü açtıktan sonra engelli kişi ayarını seçmeniz yeterlidir. Devre Dışı seçerek Süper Fitch kapanacaktır.

Ön getirme kapatılmalı mı?

önceden getirmeKoşmanın performans üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Açık kalması daha iyi. Sık kullanılan ve gerekli programları kullanıcının yararına saklar.

SysMain kapatılırsa ne olur?

Sistem Hizmeti kapatmak rasyonel bir davranış değildir. Birçok şeyi otomatik olarak yapar. RAM gerektiğinde kapladığı alanı boşaltır. Sistem Windows 10’da performansı artırmak için var.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın