medyauzmani.com

HES jetonu mesaj yoluyla nasıl alınır?

Hess Sırasıyla yazın ve aralarında boşluk bırakın; 97, 98, 99 ile başlayan mavi kart veya TC kimlik numarasına sahip kişiler, TC kimlik numarasını, TC kimlik seri numarasının son 4 hanesini ve katılım süresini (gün sayısı olarak) yazıp SMS göndererek 2023; Hess sırasıyla yazıp aralarında boşluk bırakarak; 17 TCN Kasım 2021

HES kodu telefonla nasıl alınır?

anahtarlı Telefon Kullanıcılar, telefonlarından Mesajlar bölümüne erişebilirler. Hess TC kimlik numarası, TC kimlik belgesindeki seri numarasının son 4 hanesi, aralarında boşluk bırakılmalıdır. Kılıç Gönderinin saatini yazıp 2023’e kısa mesaj (SMS) göndererek Ana sayfa elde edilebilir.

HES kodu örneği nasıl alınır?

Kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve katılım süresi (gün olarak) yazılarak 2023’e SMS olarak gönderilebilir. Katılım süresi belirtilmediği takdirde, kodun süresi bir yıl ile sınırlı olacaktır. (kısa mesaj Örnek vermek: Hess 1234567890 1234 15. Bu şekilde mesaj gönderirken Kılıç 15 gün geçerli olacaktır.)

Yurt dışından HES kodu nasıl alınır?

yabancı gezginler için tıslama kodu sağlamak; Hess (boşluk) Uyruk (boşluk) Pasaport seri numarası (boşluk) Doğum yılı (boşluk) Soyadını yazıp 2023’e SMS göndererek.

HES kodu şehir kartına nasıl yüklenir?

Hess TC kimlik numarası, TC kimlik seri numarasının son dört hanesi ve katılım süresi aralarında boşluk bırakılarak yazılır ve 2023’e SMS olarak gönderilir.

Almanya’dan HES kodu nasıl alınır?

Ayrıca yerel GSM operatör numarası olmayan yabancı uyruklu kişilerin pasaport bilgileri ile; Hess Ardından uyruğu, pasaport seri numarasını, doğum yılını, soyadını aralarında boşluk bırakarak +90555944 3821’e SMS gönderin. HES kodu Layık.

Almanya HES kodu nasıl alınır?

TC kimlik numarası olmayan yabancı yolcuların pasaport bilgilerini vermeleri gerekmektedir. HES kodu Alabilirsin. Hess Uyruk, pasaport seri numarası, doğum yılı ve soyadını aralarında boşluk bırakarak yazarak 2023’e SMS gönderin. HES kodu elde edilebilir.

İnternetten HES kodu nasıl alınır?

HES kodu Neden, nasıl satın alabilirim?

  1. 1- “Hayat Eve Sığar” uygulaması ileHES kodu İşlemler bölümüne girin.HES kodu “Oluştur” düğmesini tıklayın.
  2. 2- SMS yöntemi ile Hess sırasıyla yazıp boşluk bırakarak; TC…
  3. Bir örnek; Hess 12345678901 1234 17. …
  4. 3- Ayrıca devlet e-işlem sistemi aracılığıyla Hess Kodunuzu alabilirsiniz.

İnternetten yabancılar için HES kodu nasıl alınır?

Uzaylılar HES kodu alıyor Pasaport numarası kullanılmalıdır. Pasaport numarası, Hessdoğum yılı ve soyadını yazarak 2023 yılına mektup göndermelisiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın