medyauzmani.com

Hedefte kk ne anlama geliyor?

Futbol maçlarında skoru gösterirken bir takım oyuncusu tarafından kendi kalesine atılan gol hedefler için yazılmıştır.

Hedef kk ne anlama geliyor?

Kendi kalesi jouleVe joule Skorun atışla alındığı sporlarda, savunma yapan takım oyuncusundan gelen ribaund, pozisyon skoru ile istenmeyen bir şekilde defans oyuncusunun kalesine girer.

Maçlarda kk ne anlama geliyor?

Genellikle bir konuşmanın sonunda kullanılan kısa bir cevaptır. başka bir açıklama ile K Çevrimiçi kısaltma “mesaj onaylandı” anlamına gelir. K Ayrıca, manifatura için veya çevrimiçi oyun oynarken kısayol olarak kullanılır.

Dört gol atınca ne oluyor?

futbolda 3 joule Gol atan oyuncu için “hat-trick” tanımı kullanılır. Oyuncunun oyunda 4’ü var. joule Kusarsan buna ne denir? Türkiye’de bunun bir tanımı yok. Ancak İtalya, Fransa ve İspanya’da joule “Poker yapma” terimi, gol atan oyuncular için kullanılır.

Maçta kendi kalesine kim gol attı?

Jamie Carragher: 1999’da Liverpool’un tatlı defans oyuncusunu oynadı. Maçta kendi kalesine 2 gol Birdenbire Liverpool tarihine geçmeyi başardı. Manchester United’a karşı bile…

k üniversite ne demek

a) EX notu: Programlarında bazı derslerden muaf olan öğrencilere verilir. b) GG ve K Not: Akredite olmayan derslerde başarılı olan öğrenciler için GG notu, başarısız olan öğrenciler için K derece verilir.

BTW ne anlama geliyor?

Günlük hayattaki bazı kelimeler kısaltmalar üzerinden değerlendirilmiştir. Bu kısaltmalar İngilizce’dir. tesadüfen ayakta “Bu arada” kelimesinin anlamı olarak tesadüfen “Bu arada” olarak kullanılır.

En çok gol atan oyuncuya ne denir?

IFFHS İstatistikleri

# Futbolcu joule
1 Cristiano Ronaldo 803
2 ★ pelet 765
3 romario 753
4 Lionel Messi ★ 758

Arka arkaya 3 gol attığınız zaman buna ne denir?

Hat trick: Aynı maçta 1 oyuncu 3 jul atmak demektir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın