medyauzmani.com

Havalı mibzerle ne ekiyorsunuz?

Pamuk, ayçiçeği, soya fasulyesi, karpuz, mısır, kabak, karpuz, yer fıstığı, pancar ve susam gibi geniş çeşit ve düzenleme gerektiren tohumların ekiminde kullanılır.

Havalı mibzerle ne ekiyorsunuz?

Pnömatik mibzer her türlü tohumun (pancar, mısır, ayçiçeği, pamuk, soğan, kavun, kavun, yer fıstığı vb.)

Seeding nasıl ayarlanır?

Kendimize tekerimize bir sıçrama tahtası koyduk ve tam 20 tur çevirdik. mebzer 20 turda akması gereken tohumu altına yerleştirdiğimiz naylon veya kaplara döküyoruz. Daha sonra ekim makinesinden çıkan tohumu 20 turda hassas bir terazi yardımıyla tartmamız gerekiyor.

Aerobik tohumlama tesisi ne yapar?

Maydanoz, marul, dereotu, kereviz, kuşkonmaz, patlıcan, domates, biber, salatalık, meşe palamudu, bamya, bezelye, soya fasulyesi, lahana, Brüksel lahanası, Hüsnü Yusuf, krizantem, hardal, safran vb. Yüksek doğrulukta tohumlar domuzlar. Sebze üretimi için ideal bir mibzerdir.

Tahıl mibzeri nedir?

mebzerBir tohum mibzeri (aynı zamanda bir yeke olarak da adlandırılır; aynı zamanda bir tohum mibzeri olarak da adlandırılır), tohum ekmek için kullanılan bir tarım aletidir. Bu araç, ürün üretmek için toprağa tohum ektiğiniz ve bunları belirli bir derinliğe gömdüğünüz tarımda kullanılır. Bu, tohumların toprağa eşit şekilde dağılmasını sağlar.

Havalı mibzer kaç kilo?

Teknik özellikler

yalnızlık HVM 4
GÇ (rpm) G / D 540
Gübresiz ağırlık kilogram 700
kompost ile ağırlık kilogram 950
lastik boyutu inç 500×15

Mibzer alırken nelere dikkat edilmelidir?

İyi bir ekim makinası aşağıdaki özellikleri taşımalıdır Tohuma zarar vermemeli Ekim standardına göre ayarlanmalı Ekim derinliğini ve sıra aralığını ayarlayabilmeli Her ayaktan eşit miktarda tohum ekebilmeli farklı boyutlarda Tohumlar ekebilir.

Öztekin tohumu nasıl hazırlanır?

Manas

  1. mebzer Bir kriko yardımıyla tekerlekleri kaldırın.
  2. mibzer tohumu depoya tohum Koyun.
  3. tahmini bir değişiklik Seçmek.
  4. mebzer Çarkı 20 tam tur döndürün.
  5. Çadır, kova, branda vb. üzerine dökülen tohumları toplayın ve tartın.
  6. bu tohum Miktarı 22’ye bölün (tohum 22 olduğu için).

Etiket ayarı nedir?

İşaretleyici (kaşımak) Ayarlamak: Tarlada traktörün dönüşü arasında boşluk kalmamasını sağlar. İşaretleyiciBu, tohum çukurlarının her iki tarafına takılabilen bir parça ayarlanarak yapılır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın