medyauzmani.com

Hapapam sınıfını kaç kişi izledi?

Buna göre film ilk 3 günde 70 bin 272. kişi İzlerken 1 milyon 151 bin 62 lira gişe hasılatı elde edildi. Yönetmenliğini Doğa Can Anavarta’nın üstlendiği filmin başrollerinde Altan Erkekli, Tuğan Avanoğlu, Hand Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Cem, Özge Özakar, Ceyray Altınok ve Sami Aksu yer alıyor.

Orduda Hapapam dersine kaç kez bakıldı?

Hababam orduda yer alıyor
Dönem 115 dakika
ulus Türkiye
Dale Türkçe
gelirler 15.377.292 ₺

Hababam sınıfına hangi ders dahil değildir?

“Tosun Paşa” filmindeHamam sırasıfilm serisinde herhangi bir ders bir öğretmen ile karakter içermez? Soruda doğru cevap için çift joker karakter kullanan milyoner yarışmacı Osman Kavji, önce “Felsefe”, ardından “Fizik” yanıtını verdi. Sorunun cevabı Münir Özkul’un canlandırdığı “Tarih Öğretmeni” karakteri olmalıydı.

Hababam sınıfı yaz oyunları kaç kez izlendi?

Hababam sınıfı yaz oyunları

film afişi
Müdür Doğa Anavarta olabilir
ulus Türkiye
Dale Türkçe
gelirler ₺1.000.111

Rıfat Elgaz Hababam sınıfı kendini hangi karakterle tanımladı?

yıldız şeklinde güdük veya güdük, gül caz‘İtibaren Hamam sırası romanında kurgu Mektup. Romandan uyarlanan aynı adlı film dizisinde Halit Aksatepe tarafından canlandırılmıştır. Mektup Ve Türk halkı arasında popülaritesi arttı.

Üçüncü bir buçuk dereceden bir hababam kaç kez izlendi?

Hababam sınıf III ve bir buçuk
Dale Türkçe
gelirler 12.952.669 ₺
önceki film Hamam sırası Orduda
devam filmi Hamam sırası ikinci

Orduda hababam sınıfı hangi okulda?

Hababam orduda yer alıyor Film, Genelkurmay Başkanlığı’nın izniyle İstanbul Kartal’daki 2. Zırhlı Tugay karargahında çekildi.

Hababam Tosun Paşa sınıfı, hangi hoca?

oyunculuk kariyeri Asıl mesleği askerlik olan Uztuna, oyunculuk kariyerine 1974 yapımı Dövüş, Dövüş İçin Savaş filmi ile başladı. Daha sonra Hamam sırasıVe Hamam sırası Yarıyılda başarısız oldu ve Hamam sırası Uyanık filmlerinde felsefe Öğretmen Akil Hoca karakterini canlandırmıştır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın