medyauzmani.com

Hangi şehirde?

Türkiye’de kaç il var?

OlabilmekŞu anda Türkiye81’den eyalette hizmet.

Her ilde var mı?

Olabilmek Ve GetirYemek’te hepsi var şehirlerde kullanabilirsiniz.

Kaç şehri var?

Teslimat uygulaması OlabilmekGetirYemek’in online yemek sipariş platformu GetirYemek, ikinci yılında Türkiye’de 81 ildeki restoranlardan kullanıcılarına yemek ulaştırdığını bildirdi.

Hangi ülkeye aitsin?

Şirket, 9 Temmuz 2015 tarihinde Türk iş adamı Nazım Salur tarafından kuruldu. 2019’un ikinci yarısında Olabilmeksiparişlerini ikiye katlayarak o yılın Aralık ayında yaklaşık 1,5 milyona ulaştı.

GetirBig hangi illerde bulunmaktadır?

İllerin listesini getirin

Olabilmek büyük getirmek
Denizli Muğla
sakriya sakriya
Edrin
Kırklareli

Kaç ülkede?

Yılbaşında İngiltere, Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya’da faaliyete geçti. OlabilmekServis Portekiz’de başladı. Onun gibi OlabilmekTarafından sunulan ülke Türkiye ile sayı 8’e ulaştı.

Trendyol hangi illerde bulunuyor?

Trendyol Hızlı market, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve 30 eyalette Planlı teslimat ile hizmet vermektedir. Bölgenizde bir hizmet sunup sunmadığını görmek için Trendyol Uygulamanın “Hızlı Pazar” bölümünü kontrol edebilirsiniz. Trendyol kapıda hızlı ödeme ben … idim aslında?

Sigara getir?

Olabilmek Havva O sigara getiriyor gibi soruların cevapları verilirken, Olabilmek uygulamada sigara Alkol satılmadı. OlabilmekYemek ve diğer siparişlerinizi evinize sipariş verebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın