medyauzmani.com

Hangi otobüs Erkilet Havalimanı’na gidiyor?

bu otobüs Kayseri hatları erkelet Havaalanına yakın geçişler: 191, 204, 475, 21 Nisan 2022

Kayseri havalimanına hangi otobüs gider?

Kayseri havaalanında otobüs Hizmetler, Kayseri ilçe belediyesi otobüsler ile birlikte. Sayılar 100, 101 ve 271’dir. otobüslerle Hizmet verilmektedir. Kayseri Havaalanı otobüs Durak numarası: 1312. Durak numarası aracılığıyla Kayseri Ayrıntılı bilgiye belediye ulaşım web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kayseri Havalimanı otobüsleri nereden kalkıyor?

Havaalanı otobüsleri Geliş salonu çıkışındaki 1312 numaralı otoparktan hareket etmektedir. İç hat uçuşları tarafından düzenlenen otobüs Seferler 3 hatta gerçekleşir. 100, 101 ve 271 numaralar havalimanından kalkıyor otobüsler Yolcuları şehrin farklı noktalarına taşıyın.

Kayseri Havalimanı’na nasıl gidilir?

kendi arabanla Kayseri Şehir merkezinden kuzey istikametinde Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde ilerlerseniz Erkelet Havaalanı Tabelaları takip ederek gideceğiniz yere 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Kayseri havalimanı transferi Servis belediye ve Havaş otobüsleri, taksiler ve özel ulaşım araçları ile sağlanmaktadır.

Kayseri şehir merkezinden havalimanına nasıl gidilir?

Kayseri havaalanından şehir merkezine E şehir merkezinden İtibaren Kayseri Belediye otobüsleri havalimanına dönüşümlü olarak hizmet vermektedir. Kayseri Kalkış Havalimanı otobüs Arka arkaya satırlar: 100, 101, 271 otobüs çizgilerdir. Kayseri belediye otobüsleri ile şehirden Birçok yere kolayca ulaşabilirsiniz.

Kayseri Havaş nereden kalkıyor?

hayır: Havaş Kayseri Uçuşlar geçici olarak durdurulmuştur. Havaş Kayseri Talas Havalimanı transfer güzergahının son durağı Kayseri Forum AVM olarak değişmiştir. talas’tan Kayseri Havalimanına gitmek isteyen yolcular Kayseri Hizmetlerini Forum AVM’den kullanabilirler.

Kayseri’de havaş var mı?

Kayseri Erkilet Havalimanı’ndan Kayseri Erkilet Havalimanı’na iniş yapan tüm uçuşlar için havaş servisi organize eder. havaş Otobüsler uçak indikten 25 dakika sonra havalimanından kalkıyor.

Kayseri Forum hangi istasyonda?

Doğu tramvay istasyonu üzerinden ulaşım DurmakBüyükşehir Belediyesi’nden şehir merkezi yönünü alın. senin istasyonunda (7 numara İstasyon) eğilmek Kayseri ForumuErişebilirsin

Kayseri Forum Tramvay Durağı Nedir?

tür trenler doğu istasyonuna transfer DurmakBüyükşehir Belediyesi’nden şehir merkezi yönünü alın. senin istasyonunda (7 Nolu Durak) İnin Kayseri ForumuErişebilirsin

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın