medyauzmani.com

Hangi aksiyon kamerasını satın almalısınız?

Bir aksiyon kamerası alırken nelere dikkat etmeliyim?

Hangi aksiyon kamerasıalmaya karar vermeden önce Kamera Ne için kullanacağınıza karar vermelisiniz. Su sporları yapıyorsanız dayanıklı ve su geçirmez olan modelleri tercih edebilir, arabanıza monte ederek kullanmak isterseniz de iyi bir görüntü sabitleme özelliğine sahiptir. kameralar seçebilirsiniz.

DJI mı GoPro mu?

pil ömrü: GoPro’ya git Ayrıca daha uzun pil ömrü sağlar. DJIBir aksiyon kamerasının pil ömründe tahmin edilebilir bir değer vardır. DJIYalnızca kamera kısmıyla Full HD (30 fps) çekim yapıldığında Action 2’nin 70 dakika kadar süreceğini söylüyor. GoPro’ya git Hero 10 Black, aynı senaryoda 112 dakikaya kadar sürer.

Actioncam ile vlog çekilebilir mi?

diğer detaylar. Aksiyon kameralı vlogger eğer bunu çekeceksen kamera için Diğer aksesuarları (ışık kaynağı, mikrofon vb.) takmak için özel çantalara veya donanıma da ihtiyacınız olacaktır. bütün bunlar bir iş Nerede çekileceği seçiminiz kameraya bağlıdır kameradan Bu aksesuarlara dikkat edin.

SJ Cam 4000 nasıl?

gopro’nun değiştirilmesi. 1080p 30fps ve 720p 60fps videolar ve 12MP fotoğraflar çekebilme özelliğine sahiptir. Arka tarafta da çok kaliteli olmasa da bir ekran bulunuyor. YouTube’da gördüğüm kadarıyla çok başarılı bir araç. Şekil olarak goproya çok benzer. Fiyatının dörtte biri.

Kamera ne için kullanılır?

aksiyon kamerasıadından da anlaşılacağı gibi, hareket halindeyken kullanılmış kamera belirtir. Elbette burada bahsettiğimiz basit hareketler değil, bisikletle dağdan inmek gibi aksiyon dolu hareketler. Özellikle vlogger’lar, doğa sporları hayranları aksiyon kameraları kullanır.

Bir aksiyon kamerasıyla neler yapılabilir?

Özellikle vlogger (vlogger), trekker, doğa sporları meraklıları, dalış meraklıları, kayak tutkunları, snowboardcular ve profesyoneller, bisiklet tutkunları ve motosikletlerini güvenlik amaçlı kullananlar, özellikle de motosikletlerine kayıt yapmak için kullananlar için. trafiği hareket ettirin.

Hangi Go Pro daha iyi?

En iyi aksiyon kameraları

  1. 1 – GoPro’ya git Hero9 siyah. …
  2. 2 – DJI Cep 2. …
  3. 3 – Kodak Pixpro SP360. …
  4. 4 – SJCAM SJ6 Efsanesi 4K. …
  5. 5 – DJI Osmo Aksiyon 4K. …
  6. 6 – GoPro’ya git Kahraman 8 Siyah.
  7. 7 – SJCAM SJ4000 Hava 4K.

23 Mayıs 2021

GoPro Hero 7’nin fiyatı nedir?

Kredi kartı ödeme seçenekleri

Taksit Sayısı aylık tutar (TL) Toplam tutar (TL)
2 1.749,50 TL 3.499 TL
3 1.166,33 TL 3.499 TL
4 874,75 TL 3.499 TL

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın