medyauzmani.com

Golf 6 çakmak sigortası nerede?

volkswagen Golf 6Kimin sigorta olabilmek. Genellikle kaputun altında, pil seviyesinde bulunur, bir başka olasılık da bir Volkswagen’dir. Golf 6Yolcu bölmenizde direksiyon simidinin yanında olabilir, 24 Ekim 2019

Golf 5 çakmak sigortası nerede?

Genellikle kaputun altında, akünün yanında bulunan başka bir olasılık, bir Volkswagen. Golf 5Yolcu bölmesinde direksiyon simidinin yan tarafında da bulunabilir.

Golf 7 sigorta kutusu nerede?

sigorta kutusu, sürücü tarafındaki gösterge tablosunun (LHD) eşya koyma gözünün arkasında. Valflere erişmek için eşya gözünü açın, yanlarından sıkıştırın ve kendinize doğru çekin. Sağdan direksiyonlu araçlarda bu sigorta kutusu Muhtemelen torpido gözünün sol tarafındaki kanadın arkasında yer alacaktır.

Passat B6 çakmak sigortası nerede?

Direksiyon simidi sol alt saklama bölmesinin arkasındadır. kapağı çıkarırken sigorta Bir kutu görünecektir. (No. F40) sarı renk 20 amper sigorta çakmak sigortadır. Videodaki ile aynı anlatım.

Golf 7 sigorta kutusu nasıl açılır?

Sürücü tarafında direksiyon simidinin solundaki örtülü halka aşağı doğru çekilir ve tamamen çıkarılır. arka sigorta kutusundan Üstte ve altta geçmeli kilitler açarak kapak açılır.

2015 Jetta’nın sigortası nerede?

Volkswagen talimatlarına göre jettaGösterge panelinin sol tarafındaki yolcu bölmesinde bulunur.

Tiguan’ın çakmağının sigortası nerede?

volkswagen Tiguan‘İtibaren çakmak (Elektrik prizi) Sigortalarsen bir tabaksın sigorta #31 (yardımcı prizler, çakmak) ve #54 (yardımcı soketler) valfleri.

Golf 6 sigorta şeridi nerede?

Arabanın tam alanını gösterecektir. volkswagen Golf 6Kimin sigorta olabilmek. Genellikle kaputun altında, pil seviyesinde bulunur, bir başka olasılık da bir Volkswagen’dir. Golf 6Yolcu bölmenizde direksiyon simidinin yan tarafında olabilir.

2015 Jetta sigorta kutusu nerede?

volkswagen ünitesi jettaGösterge panelinin solundaki yolcu bölmesinde bulunur. Üst raf orada, bir mafsallı cıvata, alt alet tepsisi, alet paneli ve sigorta kutusu Koruyucu bir kapaktan oluşur. Araçlar başarısız olursa, bloğa bakmalısınız.

https://www.youtube.com/watch?v=-MEuErHdnK4
Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın