medyauzmani.com

Geri ödeme şartı yok! Annesi, babası veya her ikisi de ölen çocuklar için… para anında bas konuş yoluyla alınacaktır.


Ücret ödemeden farklı destek alabilirsiniz. Bu anlamda birbiri ardına açıklamalar yapıldı. Kış aylarına girilirken havaların soğumasıyla elektrik ve yakıt kullanımı arttı. Devlet, ihtiyaç sahibi ailelere yakıt yardımı ve elektrik faturası sağlıyor. Herkes e-devlet üzerinden başvurabilir. Başvuru yapan ve gerekli şartları sağlayan vatandaşlara herhangi bir ödeme şartı aranmaksızın destek sağlanmaktadır. Ödeme, bas-konuş hizmeti veya bankalar aracılığıyla yapılır.

Calendar.com.tr size kısaca verileri verir. Haberimizi aşağıdan okumaya devam edebilirsiniz.

Ücretsiz Elektrik Yardımı

1-2 ihtiyaç sahibi aileler için aylık 75 kWh (68,67 TL), 3 kişilik aileler için aylık 100 kWh (91,56 TL), 4 kişilik aileler için aylık 125 kWh (114, 44 TL), 150 kWh ( 137,33 TL) 5 kişi ve üzeri ailelere aylık sosyal yardım.

Gıda yardımı

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurumları, sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere veya sosyal güvencesi olan ancak kişi başına düşen aylık geliri netin 1/3’ünden az olan ailelere, ihtiyaç durumunda, özellikle dini bayramlardan önce yıl boyunca temel gıda ihtiyaçlarını karşılamaktadır. asgari ücret, gıda yardımı yapılıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın