medyauzmani.com

Gemi mürettebatı ne iş yapar?

En önemli görevleri limanda ve denizde makine dairesinde nöbet tutmaktır. Vardiyadayken makineleri temizleyin ve yağlayın, çalışan makinelerin sıcaklık ve basıncını kontrol edin, süpürme alanlarını ve manifoldu temizleyin, gemide Gelen makine malzemelerini taşımak ve yerleştirmek.

Gemi mürettebatının maaşı ne kadar?

Ancak kaptan ve denizci 5 bin 800 dolar. ödemek Alır. Elbette hangi firma ile çalıştığınıza bağlı olarak bir kez daha hatırlatırız. ödemek Ücretler değişiklik gösterir. Üçüncü zabit için 3.600 dolar, şef için 2.200 dolar, usta gemici için 1.700 dolar ve kamarot için 1.500 dolar.

Gemide çalışmak için ne yapmalıyım?

TC Kimlik Kartı Aslı ve Fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf, Başvuru Formu, STCW Belgeleri, Harç Dekontu, Öğrenim Belgesi, Diploma, bot Erkek sağlık raporu, sabıka kaydı, Nüfus Müdürlüğünden parmak izi kaydı, askerlik durum belgesi, ikametgah belgesi.

Gemi işine nasıl girebilirim?

Gemilerde çalışmak isteyen kişilerin öncelikle bir outlet portföyünün olması gerekir. Bu liman kartını almak için denizcilik, yağcılık, aşçılık ve kamarotluk gibi alanlarda eğitim veren kurslara ve okullara başvurmanız gerekmektedir. Yaklaşık 40 gün sürer bot Adam turnuvasından sonra Port Wallet’ı alabilirsiniz.

Denizci olmak için ne gerekiyor?

Denizci Öncelikle olması gereken bot Bireyler alanı. bot Personel alanı seçildikten sonra alana göre açılır. Denizci kurslara git Kurs boyunca başarılı eğitim bot Kurs sonunda personel adayları Denizci Sınavları geçmesi gerekiyor.

Gemide Güverte için maaş nedir?

Seçilen meslekteki çoğu işçi için ödemek Deckmen ve Steersman aralığı – ayda 2.745 ila 2.275.

Bir denizci ne kadar süre çalışır?

08:00 – 17:00 saatleri arasında liman ve gemi turlarında o çalışıyor. Denizci: geminin özelliklerine göre değişmekle birlikte, Denizci Genel olarak güvertedeki sistemlerin bakım, onarım ve bakımını yapmak, güverteyi izlemek gibi görevleri vardır.

Denizci olmak için hangi mezuna ihtiyacınız var?

En az ilkokul sertifikasına sahip olmak oluyor. Akredite bir eğitim kurumundan veya kursundan “Gemi Adamı Eğitimi” almak. Ya da en azından ilkokul Mezuniyet O dokuz ay, 4 yıl fakülte Mezuniyet Aktif bir gemide en az 4 ay geçirenler güverte görevlisidir. yan Çalışmanızı belgeleyin. Son yan Deniz sınavını geçmek oluyor.

Denizci olmak için nereye başvurulur?

herkes Denizci İşlemler Gemiadamları Elektronik Başvuru Sistemi (GEBS) üzerinden yapılmaktadır. GEBS’e www.turkiye.gov.tr ​​adresinden ulaşılabilen e-devlet portalı üzerinden ve ayrıca e-devlet şifresi ile www.gemiadamları.udhb.gov.tr ​​adresinden giriş yapabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın