medyauzmani.com

Gazze’ye nasıl yardım ediyorsunuz?

Mübarek Ramazan ayında saldırıya uğrayan kardeşlerimizin ilaç ve tıbbi malzeme ihtiyacı devam ediyor. Size de destek Kudüs’ü ver ve GazzeYaraları birlikte saralım. Ayrıca “Tüm GSM operatörlerinde” yapabilirsiniz.Filistin“ yazıp 2868’e SMS göndererek 10 bağış yapabilirsiniz.

Filistin’e nasıl yardım ediyorsunuz?

Filistinli bir ailenin bir aylık iaşe bedeli 230 lira olarak belirlendi. AFAD web sitesi üzerinden dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilir veya Filistin 1866’ya yazıp göndererek kampanyaya 10 TL katkıda bulunabilirsiniz.

Filistin para birimi nedir?

Mısır poundu İsrail şekeli Ürdün dinarı Filistin poundu Filistin / para birimleri Filistin’in para birimi nedir? Filistin devletinin para birimi Ürdün dinarıdır. Yeni İsrail şekelimanastır.

Filistin’e kim yardım ediyor?

Kampanyaya www.kizilay.org.tr adresi, 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattı, mobil uygulama, Türk Kızılayı bankalardaki bağış hesapları ve internet bankacılığı hizmetlerinden, 2868’e SMS ile “FİLİSTİN” göndererek katılabilirsiniz. . , mesaj başı 10 TL ile. destek Bu olabilir.

Gazze için herhangi bir yardım var mı?

Gazze halkının sorunlarını hafifletmek için çeşitli projeler üreten Gazze ofisi, acil durum ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra ilk eğitim merkezi aracılığıyla 2 binden fazla Filistinliye düzenli eğitim ve meslek edinme fırsatı sunuyor. pastiller.

Kudüs’e nasıl yardım edebilirim?

Desteğinizi verin, Kudüs’ün ve Gazze’nin yaralarını birlikte saralım. Tüm GSM operatörlerinden “FİLİSTİN” yazıp 2868’e SMS göndererek 10 kuruş bağış yapabilirsiniz.

Kızılay’a nasıl bağış yapılır?

168 Türk Kızılayı’ndan Türk Kızılayı web sitesinde kredi kartı ile elektronik işlemler yoluyla ücretsiz danışmanlık ve danışmanlık. Bir hediye Türk Kızılayı 2868 Numaralı Posta Çeki Hesabından tüm Posta ve Talking Hizmet İşlem Merkezlerine, yurt genelindeki tüm Kızılay şubelerinden. Bir hediye yapabilirsin.

Filistin lirası ne kadar?

£1 En son duty free verilerine göre £18.6573 TLmanastır.

Filistin’de kaç Hristiyan var?

Avadh, 46.850 Filistinli Hıristiyan 1.348 Filistinli’nin başka dinlere de inandığını söyleyen Çavuşoğlu, ortalama aile büyüklüğünün 5,1, doğum oranının ise 4,4 olduğunu sözlerine ekledi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın