medyauzmani.com

FUPS Kartı nedir?

FUP’lar etrafinda: FUP’larLydians Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. markadır. Uygulama, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yetkilendirilmiş, İnternet şubesi ve Visa kartı bulunan bir elektronik finans kuruluşudur. Kart Merkez (BKM) üyesidir. Ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir.

FUPS kartı nerelerde kullanılır?

benim kartım nerede kullanabilirim? vize kartı Kart Yurt içi ve yurt dışı alışverişlerinizde ve ATM’lerin kabul ettiği her an kullanabilirsiniz.

FUPS kartı hangi bankada kullanılıyor?

2.000 TL üzeri gönderilerde; Yapı Kredi Bankası

FUPS ücretli mi?

Aylık/yıllık kullanım. FUP’larkullanmak Özgür.

FUPS kartı nasıl doldurulur?

Yükleniyor Yapmak istediğiniz bankayı seçiniz. Bankanız listede yoksa “Mevcut banka listede yok” seçeneğini tıklayın.için İndirmek

  1. Ana ekranda “Yükle” düğmesine tıklayın.
  2. “Karttan yükle” seçeneğini seçin.
  3. Kart Bilgilerinizi doldurun.
  4. Dilerseniz daha sonraki işlemler için kartınızı isme kaydedebilirsiniz.
  5. İşlemi onaylayın.

FUPS kartı Trendyol’da geçerli mi?

FUPS haritası ile birlikte Trendyol.com üzerinden bir kez yapılması gereken (KDV dahil, hediye çeki ve kargo ücreti hariç) 150 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim kodu alınacaktır. 50 TL indirim kodu, Trendyolalışveriş yaptıktan sonra FUP’larMobil bildirim, e-posta veya SMS yoluyla gönderilecektir.

Hangi ATM’lerden FUPS yatırılabilir?

Herkesin başını kes ATMden gelen para indirilebilir.

FUPS kartı parayı keser mi?

Kullanım ücreti ödemezsiniz. Çevrimiçi olarak ve dünyanın her yerinde kullanabilirsiniz. Temassız ödeme yapabilirsiniz. Çift hesap özelliği ile kartınıza iki şifre belirleyebilir ve kartınızı iki ayrı hesapta kullanabilirsiniz.

FUPS nedir ve ne işe yarar?

FUP’lar; Para transferi, fatura/abonelik ödemesi, sanal ve fiziki kart ödemesi, e-alışveriş (oyun, video, film, müzik platformları) katkı payı ödemesi gibi finansal işlemler ve kapsamlı bütçe yönetimi 7/24 kesintisiz, güvenli, kolay ve ücretsiz. Size bunu yapma fırsatı verir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın