medyauzmani.com

Fındığın tadı nerede?

Şirketin merkezi İstanbul ili Ataşehir semtinde bulunmaktadır. tatma gıda sanayi ve ticaret şirketi tatmakavrulmuş fasulye FındıkÇiğ yerfıstığı Fındık ve kuru meyve ve bar üretimi. Şirketin Almanya’nın yanı sıra Çayırova, Kırıkkale ve Gaziantep’te üretim tesisleri bulunmaktadır.

Muhammed Tekinalp kimdir?

Muhammed Tekinalp 1971 yılında antep fıstığının yanı sıra diğer kuruyemiş çeşitlerini de paketleyip satmaya karar verdim. tatmaVe paketlenmiş kuruyemiş segmentine girdi.

Tatim ne zaman kuruldu?

Festikçi Arap’ın oğlu Mehmet Tekenalp, 1971’de antep fıstığının yanı sıra diğer kuruyemişleri paketleyip satmak için İstanbul’daydı. tatma‘BEN kurulmuş. tatmaMarka logosu büyük grafik ustası merhum Mengü Ertel’e aittir.

Amre Tekinalp kimdir?

Şirketin üçüncü kuşak temsilcisi Genel Müdür Tadım Pazarlama Emre Teknalp“Amerika Birleşik Devletleri’nde bir şirket kurduk. 2022’de ihracatı yüzde 35’e çıkaracağız.” Bu yıl 50. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk kuru meyve markalarından biri olan Tadım, Gaziantep’te başlayan serüvenini bugün 30’dan fazla ülkeye taşıdı.

Tadım Core nerede üretilir?

3.650 metrekare alana ve 3.600 metrekare kapalı alana sahiptir. Gaziantep’te bulunan bu tesiste antep fıstığının ara üretimi ve depolanması gerçekleşmektedir. Kırmızı kabuklu antep fıstığı temizlenerek kabuğundan ayrılır ve kavrulduktan sonra tazeliğini ve lezzetini koruyarak paketlenmek üzere Gebze’deki üretim tesisine gönderilir.

İsmet Tekinalp nereden çıktı?

TADIM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekenalp1957 yılında Gaziantep’te doğdu. Gaziantep Koleji’nden mezun olduktan sonra iş hayatına İstanbul’da başladı. Eminönü’nde baharat ve hamur işleri ticareti yaptı.

Muhammed Tekinalp nerelidir?

Ararat Group Kurucusu Muhammed TekinalpAslen Ağrılı olan iş adamı, İzmir doğumludur. Kuyumcular ve gayrimenkul sektörüne girerek Türkiye çapında büyüyen grup, Selway’i 11 milyon 280 bin dolara satın aldı.

Tadeem’in sahibi kim?

tatma Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket 1971 yılında Mehmet Tekinalp tarafından kurulmuş olup, fındık üretimi yapmaktadır. Şirketin merkezi İstanbul ili Ataşehir semtinde bulunmaktadır. tatma gıda sanayi ve ticaret şirketi

Ölçü fabrikasının sahibi kimdir?

Türkiye’nin lider paketlenmiş kuruyemiş markası tatmaMehmet Tekinalp tarafından 1971 yılında İstanbul’da kurulmuştur. 1940’lı yıllardan beri fıstık ticaretiyle uğraşan Gaziantepli Tekinalp ailesi, üçüncü kuşak temsilcileriyle fıstığın tanıtımına büyük katkı sağlamaya devam ediyor.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın