medyauzmani.com

Faiza Elton’ın biyografisi kimdir?

Avukat Faiza Elton’ın eşi kimdir?

İlker Miriç ile evli Faiza Eltonbiri kız evlat onun. 1987 yılında Üsküdar’da doğdu. 34 yaşında, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Faiza Elton kendisi “AvukatFeminist, hayırsever, yazar.

Faiza Elton kimdir?

Faiza Elton1987 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. Eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Atun ise kendisini “avukat, feminist, hayırsever, yazar” olarak tanımlıyor.

Avukat Faiza Elton’un kökeni nerede?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup, İngilizce, Fransızca ve Farsça bilmektedir. 1987 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.

Faiza Elton kaç dil biliyor?

Faiza EltonLisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Yüksek Lisansını tamamladı. Dört dil, Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Farsça. Dale ile birlikte Faiza EltonFendi Kadını diye bir kitabı var.

Faiza Altın kimle evlendi?

Adalet ve Kalkınma Partisi üyeleri hakkında söylediği sözlerle gündeme geldi. Feyza Altun, İlker Sungurlar ile Evli / Evli.

İlker Sungurlar kimdir?

Hayatını Faiza Elton ile birleştirdi Elker Şarkılar Bununla ilgili detaylı bir bilgi yok. ama ŞarkıcıModernist grubun kurucusu olduğu öğrenildi.

Faiza Elton hangi okula ait?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Mezuniyet İyi derecede İngilizce, Fransızca ve Farsça bilmektedir.

Faiza Golden kimdir?

Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. Eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Atun ise kendisini “avukat, feminist, hayırsever, yazar” olarak tanımlıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın