medyauzmani.com

Exoderil losyon spreyi nedir?

Bu özelliğinden dolayı naftifin, mantar hastalıkları ile ilişkili iltihaplanma (kaşıntı ve diğerleri) semptomlarından kurtulma sağlar. Cilde kolayca nüfuz eder eksoderil spreyCildin farklı katmanlarında uzun süreli antifungal konsantrasyonlara ulaştığı için günde bir kez topikal uygulama ile yeterli etki sağlar.

Exoderil sprey nerelerde kullanılır?

Ayak mantar enfeksiyonlarının tedavisi Kullanılmış. Dozaj / Uygulama Sıklığı ve Süresi: Doktor tarafından farklı bir doz önerilmedikçe EXELDERM günde bir kez, tercihen akşamları etkilenen bölgeye püskürtülür.

Exoderil günde kaç kez kullanılır?

Gece yatmadan önce sorunlu cilt yüzeyine yaklaşık 2 cm kalınlığında, yaklaşık nohut büyüklüğünde hafif masaj yapın. bugünde 1 kez sürüldü. Bu kremi cilt kıvrımlarına sürüyorsanız üzeri ince bir gazlı bezle kapatılır.

Terbisil sprey nasıl kullanılır?

sprey Şişeyi ilk kez kullanırken, etkili bir sprey elde edene kadar pompaya birkaç kez basın. sprey Pompanın kullanılabilmesi için şişeyi dik veya baş aşağı tutabilirsiniz. Etkilenen cildi ve çevresini tamamen ıslatmak yeterlidir. sprey İlerliyor.

Exoderil Ekşi nedir?

Exodrill Naftifin adı verilen etken madde içerir ve mantar enfeksiyonlarının haricen tedavisinde kullanılır. Exodrill Dermatofitlere, maya, küf mantarları ve diğer mantarlara karşı aktivite gösterir. Exodrill Mantar enfeksiyonlarında sıklıkla görülen birçok farklı bakteriye karşı da etkilidir.

Exoderil nedir ve ne için kullanılır?

Exodrill Naftifene etken maddesini içerir ve mantar enfeksiyonlarının haricen tedavisinde kullanılır. Kullanılmış. Exodrill Dermatofitlere, maya, küf mantarları ve diğer mantarlara karşı aktivite gösterir. Exodrill Mantar enfeksiyonlarında sıklıkla görülen birçok farklı bakteriye karşı da etkilidir.

EXELDERM nasıl kullanılır?

günde bir kez mükemmelderm Uygulayın ve tırnağa sürün. Hastalıklı tırnağı yapışkan bantla kapatmak uygundur. Tedavinin başarısı için, mükemmelderm Yeterince uzun bir süre uygulanmalıdır. Hastalığın tekrarını önlemek için, semptomlar kaybolduktan sonra en az 2 hafta süreyle uygulamaya devam edilmelidir.

Exoderil krem ​​vajinaya sürülebilir mi?

vajinada devam etmelisin…

Zalain nasıl kullanılır?

Uygun kullanım ve dozaj / uygulama sıklığı için talimatlar: zalin Tek doz olarak gece yatmadan önce tercihen sırtüstü pozisyonda vajinanın derinliklerine uygulanır. Semptomlar devam ederse, ikinci bir vajinal fitil tekrarlanmalıdır. Menstrüasyon sırasında tedavi kesilmemelidir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın