medyauzmani.com

Esenyurt Akbatı Hangi mağazalar var?

Akbatı’da neler var?

şu anda içeri; 200’e yakın mağazası, 9 sineması, dünya mutfaklarını bir araya getiren restoranları, çocuk oyun alanları, eğitim alanları ve 3.000 araçlık garajı bulunuyor.

Akbatı’da kaç mağaza var?

Bilgi: yaklaşık 200 bir dükkan9 adet sinema salonu, dünyaca ünlü restoranları, 5.000 kişilik Festival Parkı bulunmaktadır.

Akbatı nasıl bir yer?

Esenyurt, Bahçeşehir’de evet şu anda Akbatı Alışveriş merkezinde geniş ışıklı alan, süs havuzu, şelale gibi fıskiyeli meydan, içeriye taşınan peyzaj alanları, köprüler ve çeşitli dekorasyon ürünleri kullanılmıştır. Yemek alanı dahil Akbatı Alışveriş merkezinde ayrıca festival için 5.000 kişiyi ağırlayabilen bir otopark bulunmaktadır. evet alıyor.

Akbatı’nın sahibi kim?

Akesh GYO’nun sahibi 0 Akbatı Proje, İstanbul Esenyurt’ta 250 milyon ABD doları tutarında yatırımla hayata geçirildi. AkbatıAlışveriş merkezi ve rezidanslar ile kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyan bir yaşam merkezi olarak tasarlanmıştır.

İstanbul Vadisi’nde neler var?

giyim Mağazaları

  • Bershka.
  • Baymen Kulübü.
  • Cacharel.
  • Calzedonia.
  • doğal olarak
  • dizel.
  • GS mağazası.
  • Galeries Lafayette.

Akbatı hangi ilde bulunmaktadır?

Akbatı Avm, 41.056133 enlem ve 28.667679 boylamda yer almaktadır. Esenyurt’a bağlı. Akbatı İstanbul ilindeki ticaret merkezinin haritası nerede Haritanın ortasında görünür. Akbatı AVM posta kodu 34538’dir.

Akbatı AVM ne zaman kuruldu?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) tavsiyesi üzerine 19 Mart’ta kapandı. avmakasya f AkbatıAçılış tarihi belirlendi. Akesh Rit ve Akasya f Akbatı AVM’lerin 1 Haziran’da açılacağını duyurdu. Şirket ayrıca virüse karşı alınan önlemler hakkında da bilgi verdi.

Akbatı saat kaçta açılıyor?

Akbatı Haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Dini bayramların ilk günü ve 1 Ocak günü 13.00-22.00 saatleri arasında hizmet verilmektedir. Diğer tüm günlerde çalışma saatleri aynı kalır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın