medyauzmani.com

embolizm ne demek?

a. Ambulans, “bir kimseyi düşünemez duruma getirmek, çok yormak, fazla gaz vererek arabayı çalışmaz hale getirmek” demektir. yapmak Ambale, “işten düşünemeyecek kadar yorgun olmak” anlamına gelir. onun olması, senin olman Birleşik fiillerde kelime.

Ambal ne demek

1. Kafa karıştırmak, kafa karıştırmak ve aşırı yükünüz üzerinden düşünememek: “Bu aşırı kalabalık beni Çamaşırlar Bitti.” 2. (Motoru) aşırı devirde çalıştırmak. ambal Ağır gelen bir şey yüzünden şaşırmak, bitkin düşmek, işlevini yerine getirememek, düşünememek.

başörtüsü ne demek?

Birini yormak ve onu düşünemez ve hareket edemez hale getirmek.

Ambulans olmak ne demektir?

Ambale, “birini düşünemez duruma getirmek, çok yormak, çok gaz vererek arabayı çalışmaz hale getirmek” demektir. yapmak Ambale, “işten düşünemeyecek kadar yorgun olmak” anlamına gelir. onun olması, senin olman Birleşik fiillerde kelime.

Örs olmak ne demek?

Yorgunluk, bitkinlik, can sıkıntısı, dikkatin dağılması anlamında kullanılan bir söz.

Arabaya kaldırılmış bir aracı nasıl durdurabilirim?

Bu durumda birçok kişi şöyle düşünür: Araç durur yapmaya geliyor. Ancak motor gelen yağı yakıt olarak göreceğinden, durdurmak yardım etmeyecek Bu durumda yapılması gereken, arabanızı serin tutarken kaputu açıp bir havlu veya bezle hava almasını engellemektir.

ayakta ne demek?

“Aşırı gaz vererek arabayı kullanılmaz hale getirmek” olarak tanımlanan bu kavram, kontrolsüz yakıt veya yağ nedeniyle motorun durdurulamaz hale gelmesi ve bozulması anlamına gelmektedir.

süslü olmak ne demek?

Halk dilinde Ambili Aslında dizel kaçak olarak adlandırılan bu terimin anlamı, motorun hız aşırtma yaparak kendi kendini yok etmesidir.

Ambal’ı nasıl durdurursun?

motordan ambal Bir asansör durumunda ne yaparsınız?

  1. El frenini sonuna kadar çekip frene tüm gücünüzle basarken beşinci veya altıncı vitese alın ve ayağınızı yavaşça debriyajdan çekin. …
  2. Boruyu ayırın ve motor hava filtresine veya zincire vb. bağlayın. Basmak, havanın girmesini ve yanmanın oluşmasını önler.

17 Mayıs 2019

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın