medyauzmani.com

E-Devlet pandemi mali sosyal yardım talep beyanı için 1000 TL! 1000 TL değerindeki yardım talebinin sonucunun sorgulandığı sayfa!


1000 TL değerindeki yardım talebinin sonucunun sorgulandığı sayfa! 1000 TL sosyal destek başvurusu devam ediyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara nakit imkan olarak sunulan pandemi yardım parası e-devlet üzerinden taranıyor. Destek fonlarıyla ilgili olarak, birinci ve ikinci faz ödemelerinin daha önce tamamlandığını belirten Bakan Selçuk, üçüncü faz döneminin diğer fazlar gibi başlamayacağını ve bitmeyeceğini açıkladı. Peki 1000 TL değerindeki sosyal desteğe nasıl başvurulur? Salgın için sosyal destek başvuru sonuçlarını e-devlet ile 1000 TL kontrol edin! Turkey.gov.tr’deki Pandemi Sosyal Destek ön başvuru sayfasında yayınlanan duyuruda, başvuru sonuçlarının bir kısmının açık olduğu, 1000 TL’lik başvuruda bazı vatandaşların olumlu, bazılarının ise olumsuz yanıtlar aldığı belirtildi. .

  • TC eDevlet ile salgınlarla mücadeleye yardımcı olacak öğrenme ekranı! Dar gelirliler için 1000 TL ve temel ihtiyaç kredisi, TC kimlik numarası ile ihtiyaç ve başvuruda bulunuyor!

1000 TL başvuru sonuçları açıklanmaya başlandı

Turkey.gov.tr’deki Pandemi Sosyal Destek ön başvuru sayfasında yayınlanan duyuruda, başvuru sonuçlarının bir kısmının açık olduğu, 1000 TL’lik başvuruda bazı vatandaşların olumlu, bazılarının ise olumsuz yanıtlar aldığı belirtildi. .

Başvuru sayfası ve başvuru sonucu sorgulama sayfası yukarıdadır. Bağlantıyı kopyalayın ve yeni bir sekmede açın. Açılan sayfada Kimliğimi Şimdi Doğrula bölümünden eDevlet şifreniz ile giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra başvurunuzun sonucunu görebilirsiniz. Yeni bir başvuru oluşturmak için sayfanın sağ üst köşesindeki Yeni Başvuru bağlantısından başvuru yapabilirsiniz.

TR ile Başvuru

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, vatandaşların devletin elektronik portalı üzerinden başvuru yapabileceklerini belirterek, ihtiyaç sahiplerine 1000 lira verileceğini söyledi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, “İlk etapta e-devlet sistemini açtık, ikinci etapta entegre sistemdekiler girmesin diye açtık. İstediğimiz tek TR numarası ile başvurdular.”

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın