medyauzmani.com

Düz Ada’ya nasıl gidilir?

Her gün saat 10:00’da Kadıköy’den hareket eden tekne, saat 16:00’da adadan Kadıköy’e dönüş yolculuğuna başlayacak. Bilet fiyatı gidiş-dönüş deniz ulaşımı ve müze girişleri dahil yetişkinler için 50 TL, 25 yaş altı öğrenciler ve 65 yaş üstü ziyaretçiler için 25 TL’dir.

Düz bir adaya ulaşmanın bir yolu var mı?

Dokuzuncu Türkiye başbakanı Adnan Menderes ve arkadaşları idam cezasına çarptırıldı. düz ada2015 yılında Demokrasi ve Özgürlükler Adası adını almıştır. Adnan Menderes ve arkadaşlarının anılarını barındırmaktadır. ada Yapılan düzenlemeler neticesinde ziyarete açılmıştır.

Yassı Adaya vapuru nereden kalkıyor?

Pazartesi hariç haftanın her günü misafirlere açık olacaktır. adaya Transfer Kadıköy İDO İskelesi’nden yapılacaktır. Her gün saat 10:00’da Kadıköy’den hareket eden tekne, saat 16:00’da adadan Kadıköy’e dönüş yolculuğuna başlayacak.

Yassıada bileti nasıl alınır?

* adaya Toplu taşıma; Saat 10:00’da gerçekleşen seferlerle Kadıköy İDO İskelesi’nden sağlanmaktadır. Kadıköy’den SayınFeribot yolculuğu yaklaşık 45 dakika sürer. Kahvaltınızı yanınızda getirebilir ve tekneden çay içebilirsiniz. * Bir bilet Ücreti 50 TL’dir.

Demokrasi ve özgürlükler adasına nasıl gidilir?

demokrasi ve özgürlük adasıKadıköy İDO İskelesi’ne ulaşım pazartesi hariç her gün sağlanmaktadır. Bilet satın alma ve rezervasyon işlemlerinizi web sitemiz, Biletix web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Düz ada nerede?

Demokrasi ve Özgürlükler Adası, eski adıyla Yassıada veya Plati (Yunanca: Πλάτη Pláti), Marmara Denizi’nde, İstanbul yakınlarındaki küçük bir adadır. Birbirine yakın, biri sivri, diğeri düz iki ıssız adadan biridir.

İzmir Yassıada’ya nasıl giderim?

Konak’ın en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Yassıca Ada’ya toplu taşıma ile Nasıl gidilir Burada bulabilirsiniz.

  1. otobüs: 10, 157, 202, 253, 285.
  2. Tren: MENEMEN – CUMAOVASI.
  3. Metro: izmir metro.
  4. Vapur: Bostanlı – Konak.

16 Nisan 2022

Yassıada nasıl gidilir, fiyat?

Pazartesi günleri hariç açık olacak Kadıköy’den her gün saat 10:00’da hareket eden tekne saat 16:00’da adadan Kadıköy’e dönüş yolculuğuna başlayacak. Bir bilet fiyat Yetişkinler için 50 TL, 25 yaş altı öğrenciler ve 65 yaş üstü ziyaretçiler için 25 TL. fiyata git İade nakliyesi ve müze girişleri dahil.

nereye efendim?

Demokrasi ve Özgürlükler Adası, eski adıyla Yassıada veya Plati (Yunanca: Πλάτη Pláti), Marmara Denizi’nde, İstanbul yakınlarındaki küçük bir adadır. Birbirine yakın, biri sivri, diğeri düz iki ıssız adadan biridir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın