medyauzmani.com

Dünyanın en güzel erkeği kimdir?

Paris Mourad Yağı Dünyanın en yakışıklı adamı seçmek. Yakışıklılığı onaylandı. İşte detaylar… Dünyaca ünlü “TC Candler” internet sitesi bu yıl yine Amerika merkezli”dünyanın en yakışıklısı ve dahası güzel 100 Ünlü Yüzün Tespiti, 30 Aralık 2021

Dünyanın en yakışıklı erkeği kim 2021?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da TC Candler binler arasında yer aldı. dünyanın en yakışıklısı İsimlerini seçti. 25 yaşındaki Burmalı model, oyuncu ve şarkıcı Baeng Takhon dünyanın en yakışıklısı 100 isimden oluşan listede birinci oldu… Can Yaman 28. sırada, Barış Murat Yağcı 31. sırada yer aldı.

Dünyanın en yakışıklı Türk erkeği kimdir?

ABD merkezli popüler web sitesi TC Candler,dünyanın en yakışıklısı Ve En Güzel 100 Ünlü Yüzü. “2021’in En Yakışıklı 100 Yüzü” listesinde Can Yaman 28. sırada yer alırken, Barış Murat Yağcı 31. sırada yer aldı.

Dünyanın en güzel erkekleri nerede?

Fransızca erkekler Genel olarak Dünyadan en zarif erkekler Bu kabul edilir.

2022’de dünyanın en yakışıklı erkeği kim?

Son olarak ‘Sefirin Kızı’ dizisinde rol alan Engin Akyürek, Johnny Depp ve Adam Lambert gibi isimleri geride bırakarak listeye zirveden girdi. Akyürek, dünyaca ünlü moda sitesi “Be Global Fashion Network” anketi gerçekleştirdi Dünyanın en yakışıklı erkeğinin sesi.

En yakışıklı insanlar kimler?

TC Candler dünyada En yakışıklı tespit edilen ünlüler Daha çok PewDiePie olarak bilinen İsveçli YouTuber Felix Kjellberg En yakışıklı İsim seçildi. YouTube’da 108 milyon aboneye sahip olan 31 yaşındaki Kjellberg, David Beckham, Jason Momoa ve Henry Cavill gibi isimleri geride bıraktı.

Dünyanın en yakışıklı erkeği kim 2020?

Daha çok PewDiePie olarak bilinen İsveçli YouTuber Felix Kjellberg dünyanın en yakışıklısı İsim seçildi. YouTube’da 108 milyon aboneye sahip olan 31 yaşındaki Kjellberg, David Beckham, Jason Momoa ve Henry Cavill gibi isimleri geride bıraktı.

2021 için dünyanın en yakışıklıları listesinde Taehyung kimdir?

🇯🇵 taehyungVe 2021 Japan’s Celebrity’de iki yıl üst üste en çok hasılat yapan üçüncü yabancı solist ve ünlü oldu. Esquire Korea by V’s #BestToppers 2021‘İtibaren “Bilim insanı içinde Yakışıklı “Adam” olarak seçildiğini ve ikinci sırada Brad Pitt’in geldiğini belirtti.

Dünyanın en kibar erkekleri hangi ülkede?

Fransa. Fransızca erkekler Manhunt International ve Mister World yarışmalarında sırasıyla 2002 ve 2015 birincisi olmayı başardılar.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın