medyauzmani.com

Demirdöküm kombi arızası nedir?

Dökme demir F0 Hata Kod: Düşük su basıncını veya su olmadığını gösterir. Su basıncı 1-2 bar aralığına gelene kadar kazana su eklenmesi sorunu çözecektir.

Kombide F ne anlama geliyor?

Kombinin suyunun bittiğini gösterir.

Demirdöküm kombi f arızası nasıl giderilir?

Hata çözüm Dökme demir nötron kazanı F10 hatası Bu durumdan kurtulmak için eğer basınç düşükse cihaz suya daldırılmalı, basınç yüksekse daha fazla su alınmalıdır. Armatürdeki su basıncı düşük ise armatürdeki su doldurulurken sorun çözülür. Tesisat su basıncı yüksek ise fazla su atıldığında sorun çözülecektir.

Neden kazan yazıyor ve?

Birçok markada olduğu gibi DemirDöküm kombilerinde de F10 arızası alçak basınç arızası sayılır. Düşük yapı suyu nedeniyle kitinizdeki düşük basınç sensörü senin grubun Susuz çalışmayı önlemek için kombi F10’a geçiş başarısız.

Demirdöküm Kombi F1 kombi neden bozulur?

F1 hatası Sembol: yüksek sıcaklığı gösterir. Limit termostatın değiştirilmesi sorunu çözer. Vinto, Millennium Plus, Themafast ve Isofast modellerinde bu kod kombide ateşleme sorunu olduğunu gösterir.

Kazanda F hatası nasıl düzeltilir?

Demirdöküm arıza kodu F0: Su basıncının düşük olduğunu veya su olmadığını gösterir. Su basıncı 1-2 bar olana kadar. kompresör Su eklemek sorunu çözecektir.

Demirdöküm F 5 kazanın nesi var?

Demirdöküm F5 hatanın anlamı Neden? ►►► Dökme demir senin grubunda yaşamak F5 hatası; Cihazın hava akışında sorun olduğunu gösterir. Bu durumda kombiniz çalışmaz ve verim alamazsınız.

Atron Kombide f ne anlama gelir?

Sıcak su ntc (sensör) ile ilgili bir sorunu gösteren hata kodudur.

Demirdöküm kombi nasıl sıfırlanır?

Kazan plakanızın üzerinde bulunur. Sıfırla Düğmeyi 3 saniye basılı tutun. 3 saniye basılı tuttuktan sonra Kombiniz kapanıp açılacaktır. Bu, kombinizi sıfırlayacaktır. senin grubun Sıfırla İşlemi 3 kez tekrarlayın.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın