medyauzmani.com

Cumhurbaşkanı’na nereye şikayette bulunabilirim?

Cumhurbaşkanlığı, kişisel veriler başkanlık Çağrı Merkezi Başvuru Portalı (CİMER), e-Devlet Kapısı, ALO 150 telefon hattı, mektup, faks ve sair iletişim kanalları aracılığıyla, Kanun’da belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak sesli, elektronik veya yazılı olarak elde edilen veriler.

CİMER E-Devlet Şikayet Nasıl Yapılır?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne doğrudan başvurmak isteyenler eÜlke üzerinden giriş yapabilirsiniz veyaoda arkadaşı.gov.tr ​​internet adresinden TC kimlik numarası, adı, soyadı, anne kızlık soyadı, kimlik seri numarası ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına ulaşabilirler.

Hangi kurumlar Cimere’ye şikayette bulunabilir?

yani CİMER Konular gönderilebilir CİMER’e 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanımı Kanununda idari yetkiler ve 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanununda kamu yetkileri Enstitü Kurumlar başvurabilir.

Kimere hangi konulardan şikayetçiydi?

oda teşekkürler vatandaşlar şikayetİstek, istek, öneri vb. Başkanlığa bağlı iletişim merkezine ilgili bildirimler gönderilebilir. odaDevletin işleri ile kamu yönetiminin işleyiş ve süreçlerine ilişkin vatandaşların görüş ve önerileri alınarak oluşturulan politikalara da kaynaklık etmektedir.

Cimere’ye nasıl şikayette bulunursunuz?

CİMER’e 150 rakamına ulaşılabilir. 150 çok yoğun bir rakamdır. Bu nedenle hat düşme sorunları yaşanabilir. Başkana telefon numarası üzerinden de ulaşılabilmektedir.

Örneğin CİMER’e nasıl şikayet yazıyorsunuz?

şikayet Dilekçede yer alması gereken maddeler

  1. şikayet Kişinin adı ve soyadı, TC kimlik numarası ve adresi,
  2. şikayet kişinin avukatı varsa; Avukatın adı, unvanı ve adres bilgileri,
  3. Biliniyorsa şüphelinin adı, soyadı ve adresi,
  4. Şüpheli bilinmiyorsa, ihbar anonim olmalıdır.

Kimin CİMER şikayetinde bulunduğunu nasıl öğrenebilirim?

e-devlet ve oda Ayrıca resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurular ile iletişime geçerek başvurunuz hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu telefon numarası oda Alo 150’den fazla hizmet vermektedir.

Kimer’de hangi kurumlar var?

Başkanlıklar, Konseyler ve bağlı ofisler • Cumhurbaşkanlıkları, • Bakanlıklar, • Hükümetler, • Savcılıklar, • Kaymakamlıklar, • Üniversiteler, • Bağımlı, ilgili ve kaymakamlıklar Kuruluş ve kurumlar • Büyükşehir belediyeleri, • İlçe ve ilçe belediyeleri, • İlçe özel idareleri odaMenzil içinde.

CİMER’im hakkında şikayet var mı?

odaYapmış olduğunuz başvurular takip edilebilir. Sistem tarafından otomatik olarak oluşturulan başvuru numarası aracılığıyla. Aynı zamanda https://www.oda arkadaşı.gov.tr/ oda Şikayet talepleriniz için bilgi alabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın