medyauzmani.com

Clubmasters gözlükleri iyi midir?

İyi bir Clubmasters yüz şekli nasıldır?

Oval, elmas, kare ve yuvarlak yüz şekilleri Clubmaster ile harika çalışıyor çünkü çerçevenin belirgin çizgileri, doğal kesimleri tamamlarken yüzün açılarını yumuşatıyor. Yuvarlak bir yüz şekli söz konusu olduğunda, belirginlik katarlar ve hacmi azaltırlar, böylece özelliklerinizi daha iyi vurgularlar.

clubmaster gözlükleri harika mı?

Clubmaster güneş gözlükleri, şık ve sade kalırken kalabalığın arasından sıyrılmanın harika bir yoludur. Kimse sizi gösteriş yapmakla suçlamaz ve Kulüp Yöneticileri, bazı erkeklerin havacı ayakkabısı giyme konusunda sahip olduğu klişeye sahip değildir. Diğer bir deyişle, Denemeden bile havalı görüneceksiniz.

Clubmaster’lar iyi mi?

Bizim kararımız. Genel kalite ve performans söz konusu olduğunda, Ray-Ban Clubmaster Classics rekabetin gerisinde kalıyor. Büyük, polarize lensleri, parlak güneş ışığını engellemeye yardımcı olur, ancak ön kısmı ağır tasarımı ve açılır burun yastıkları, devasa kapsama boşlukları oluşturur.

Clubmasters neden bu kadar popüler?

Clubmaster gözlüklerinin popülaritesi 1980’lerde fırladı ve işte bu kadar “Moonlighting”de bir çift giyen Bruce Willis’e teşekkürler. O sırada Ray-Ban, orijinal 1947 çiftini revize etti ve Clubmaster adını verdikleri ilk kaş çizgili güneş gözlüklerini piyasaya sürdü.

Club Master kalp şeklindeki yüzler için iyi midir?

Clubmaster Lastikleri Clubmaster, moda dünyasının havalı insanları için en iyi seçim olabilir. Bu çerçeve şekli gurur verici ve aynı zamanda çenenize genişlik katıyor. Konik köşeler yüzün oranlarını dengelemeye yardımcı olur. Clubmaster, kalp şeklindeki bir yüz için şık seçeneklerden biridir..

Erkekler Clubmasters giyebilir mi?

Üç klasik şeklin hepsinde olduğu gibi, Clubmasters da pek çok yüz tipinde iyi göründüğü için dayanıklıdır. Ama bu Özellikle dar çeneli erkeklerde iyi olabilir..

Clubmasters hala moda mı?

Eski moda ve retro gözlük tasarımları yeniden trend olurken, Kulüp şefleri, klasik ama havalı bir çerçeve olarak alışılmadık bir canlanma geçiriyor. Ray-Ban’ın bugüne kadarki en klasik stillerinden biri olmaya devam ediyorlar. Piyasadaki diğer birçok marka tarafından taklit edilmiştir.

Kızlar Clubmasters giyebilir mi?

Güneş gözlükleri bazen cinsiyete özgüdür, ancak Bazı stiller ünisekstir – hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilir. Şanslısın ki, Clubmasters zekice değil. Bu tarz herkes için tasarlandı!

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın