medyauzmani.com

Cinemaximum D Box VIP nedir?

Sinemada film izlerken yerinizde duramayacaksınız! Filmin akışına göre hareket eden ve titreyen koltuklar Sinema Maksimum akasya f Sinema Maksimum Akbatı’da sinemaseverler bekliyor. doktorYapabilmek Film sahnelerine göre hareket ve titreşim kullanan teknoloji, film izleyicisine tam olarak hareketi veriyor.

VIP Cinemaximum nedir?

Sinemaseverlere deri koltuklarda dinlendirici ve konforlu bir sinema deneyimi sunan Premium Sinema salonları, Sinema MaksimumSeyirci buluşuyor! Şimdiye kadar yaratılmış “gerçeğe en yakın” sinema teknolojisi!

Cinemamaximum Altın Sınıfı ne anlama geliyor?

Geniş ve kullanışlı koltukları ile bambaşka bir konfor sunuyor. sınıf altınSinemaseverler bekliyor. sınıf altın Salonların kendilerine ait ayrı fuaye alanları bulunmaktadır. İsteyen misafirlerimiz için salonda telefon şarjlı konforlu oturma düzeni, konforun sınırlarını bir üst seviyeye taşıyor.

Cinemaximum 4DX nedir?

Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçekten filmin içine çeken bir deneyim sunar.

Maximum Popüler Sinema Günü ne kadar?

şimdi pazartesi Sinema Maksimum‘Ve Halk Günü! Sendromsuz Pazartesi! Her Pazartesi 19 TL 52 ile TL Özel bilet fiyatları Sinema Maksimum‘içinde! Üstelik CGV Cinema Club üyelerine Pazartesi mısır rulolarında özel indirimler!

VIP sinema ne anlama geliyor?

VIP sinemaSevgilinizle baş başa izleyeceğiniz en romantik film. Sinema! Sinema Kafe temalı sinema evimize tüm çiftler davetlidir. Yerimiz sinema odası şeklinde ayrı odalarda bireyseldir.

Altın sınıf sinema ne kadar?

Şu anda sadece Ataşehir Watergarden AVM var. 24 ve 36 kişilik iki salon ve kendine ait lobiden oluşmaktadır. Sınırsız kahve, terlik ve şal ikramı olup, reklam süresi 3 dakikadır. Koltuklar düğmeler yardımıyla yatırılabilir. Bilet fiyatı kişi başı 50 TL.

Cinemaximum Gold Class’ta kaç kişi var?

Şu anda sadece Ataşehir Watergarden AVM var. Biri 24 diğeri 36 Kişiye özel İki salonu ve kendi fuayesi vardır. Sınırsız kahve, terlik ve şal ikramı olup, reklam süresi 3 dakikadır. Koltuklar düğmeler yardımıyla yatırılabilir. Bilet fiyatı kişi Kişi başı 50 TL. Denemedim, değer mi bilmiyorum.

IMAX’ın anlamı nedir?

imac’lar (Image Maximum), büyük boyutlu ve net görüntü kapasiteli bir film projeksiyon sistemidir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın