medyauzmani.com

Castrol fabrikası nerede?

Castrol Türkiye madeni yağ pazarına özellikle son 10 yılda 150 milyon doların üzerinde yatırım yaptı. Bursa-Gemlik’te bulunan modern fabrikamız 150 milyon litre üretim kapasitesine sahip ve bunun yaklaşık yarısını biz kullanıyoruz. Üretimimizin yüzde 15’ini ihraç ediyoruz.

Castrol nedir?

Castrol Birçok branşta motor yağı üreten bir marka. BP şirketler grubunun bir parçası Castrol; 19 Mart 1899’da Charles “Chairs Wakefield” tarafından İngiltere’de kuruldu.

Castrol hangi ülkenin başbakanıdır?

Castrolİlk kez 1899 yılında Charles Cheers Wakefield tarafından üretilmiş bir otomotiv madeni yağı markasıdır. Ayrıca motosikletlerde ve uçaklarda deterjan yağları kullanılmaktadır. Castrol Birleşik Krallık’ta ikamet eden 2000, 72 ülkede British Petroleum Group’a (BP) satıldı.

Castrol Türkiye distribütörü kimdir?

Castrol dağıtımı – Bilgenler A.

Castrol hangi yağı satıyor?

Castrol Aytemiz istasyonlarında madeni yağ.

Motul hangi ülkeye ait?

Fransa merkezli Motul 1853 yılında kurulmuştur. 165 yılı aşkın tecrübeye sahip olan marka, kurulduğu günden bu yana çeşitli alanlarda otomobiller için ürünler geliştirmektedir.

En iyi yağ markası nedir?

Otomobil dışında endüstriyel, denizcilik ve havacılık sektörlerine madeni yağ ürünleri sağlayan Castrol, bu segmentte lider görünüyor. Castrol Edge, Castrol Magnetec ve ATF Multivehicle çeşitleriyle gelir.

Castrol motor yağı nerede üretilir?

Castrol Özellikle son 10 yılda Türk madenleri sıvı yağ Pazara 150 milyon dolardan fazla yatırım yaptı. Bursa-Gemlik’te bulunan modern fabrikamız 150 milyon litre üretim kapasitesine sahip ve bunun yaklaşık yarısını biz kullanıyoruz. Üretimimizin yüzde 15’ini ihraç ediyoruz.

Elf motor yağı hangi ülkeden?

cüce Aquitaine, Fransa merkezli bir petrol şirketiydi. Şirket, 1966 yılında iki petrol şirketinin birleşmesi sonucu kurulmuş olup, ağırlıklı olarak petrol, petrokimya ve Motor yağları konusunda uzmanlaşmıştır. Şirketin genel merkezi Courbevoie’de bulunuyor.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın