medyauzmani.com

Burdur’da lavanta bahçesi var mı?

Lale bahçesi Burdur’un neresindedir?

BurdurAkçaköy’de, Yeşilova bölgesinde, Fransa’nın Provence bölgesi gibi kıraç dağlar. lavanta Bahçelerle süslenmiş. Türkiye’nin en büyük 375 dönümü lale bahçesiBinlerce yerli turistin yanı sıra önceki yıllarda fotoğraf çektirmek için Provence’a giden Rus turistler de yeni. Tebük Oldu.

Burdur’un lavanta tarlaları nerelerdir?

Türkiye’de lavantanın yaygın olarak yetiştirildiği tek yer Keçiborlu ilçesidir. lavanta Kokulu Köy projesi ile Keçiborlu ve çevresindeki üreticilere katkı sağlamak için; Özellikle Kuyucak Köyü’nde lavantanın sunduğu imkanlarla turizmi ve üreticiyi geliştirmeyi hedefliyor.

Burdur’daki lale bahçesine ne zaman gidilir?

Hasattan önce fotoğraf çekmek ve lavantanın en derin morunu görmek en iyisi zaman Temmuz sonu Hasat Ağustos ayının başından itibaren başlar.

Burdur’da lavanta köyü var mı?

bir tehditle karşı karşıya Burdur Gölü kurtarmak için yola çıktım.lavanta “Proje Akışı” kapsamında Burdur Karakent merkeze bağlı senin köyünde ayağa kalkar lavanta Çiçekler açıldı.

En güzel lavanta bahçesi nerede?

Türkiye sınırları içinde ekonomik olarak sadece Isparta Kişipurlu bölgesi, Kuyucak, Kuşcular ve Çukurören köylerinde. lavanta Domainleri var. lavanta Bitki, bu bölgelerin sulanmayan, eğimli ve kurak arazilerine iyi uyum sağlar.

Lavanta kokulu köy giriş ücreti ne kadar?

Kuyucak’ta lavanta Sezon Haziran ayında başlar ve Temmuz ortasında sona erer. Kısacası lavanta Bahçeleri Haziran ve Temmuz aylarında ziyaret etmek en iyisidir. Dahası Kokulu Lavanta Köyü‘H 2021’ giriş ücreti Yok. Ziyaret etmek ve fotoğraf çekmek ücretsizdir.

Salda Gülü’deki lavanta bahçesi ne kadar uzaklıktadır?

Burdur göl salı Isparta’nın Koyugak Köyü ve yaklaşık 100 nüfuslu kilo metre.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın