medyauzmani.com

Burak Yılmaz’ın aldığı maaş ne kadar?

Burak Yılmaz ne kadar kazanıyor?

Burak Yılmaz 230 avro Kazanır Lille’de ayda 300 bin euro kazanan Renato Sanchez, takımın en çok kazanan oyuncusu oldu. Burak YılmazPortekizli futbolcuyu 230 bin euro maaşla takip etti.

Burak Beşiktaş’tan ne kadar alıyor?

Burke Yılmaz Beşiktaş Şirketle olan sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı. Burak Siyah Beyazlılardan Yılmaz’a 2.5 milyon Euro alarak.

Burak Çin’de ne kadar kazanacak?

Burak Yılmaz isimli futbolcunun canlı yayınını izlediniz mi? Pekin Guoan’dan Trabzonspor’a transfer masraflar 3.500.000 €’dan 500.000 €’ya ve 4.000.000 €’ya artırın.

Burak Yılmaz Lel’in fiyatı ne kadar?

BurakBeşiktaş ile iki genel Halen yıllık 2,7 milyon € garanti ücreti olan bir sözleşmesi var. Luis Campos’tan ve sunduğu projeden büyük ilgi BurakBu, Beşiktaş’ın Beşiktaş’tan aldığı ücretlerden çok daha az; Yılda yaklaşık 1,75 milyon avro. gece ile bir anlaşması olduğunu öğretin.

Youssef Yazıcı ne kadar maaş alıyor?

CSKA Moskova bu iddiadan yola çıkarak sezon sonunda opsiyonu kullanmaya karar verdi. Yusuf YazıcıTrabzonspor eklerse 2.5 milyon euroya yakın kazanç elde edecek. Milli futbolcunun transferinin duyurulduğu video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Her oyuncu ne kadar maaş alıyor?

iş maaşları

en düşük değiştirilmiş
Teknik direktör 17.100 32.290
profesyonel Futbolcu 6.800 28.540

Cenk Tosun ne kadar maaş alıyor?

£3,12m (2021) Cinque Towson / Maaş

Burak Yılmaz Çin’e kaç para transfer etti?

Burak YılmazBeijing Guoan ile prensipte 4 yıllık bir sözleşme imzalandı. Beijing Guoan, Galatasaray’a bonservis bedeli olarak 8 milyon euro ödeyecek.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın