medyauzmani.com

bu açık! Hesaplarınıza yüzlerce lira yatıracak başvurular e-devlet üzerinden yapılacak! Vatandaşı sevindiren haber!


Hesaplarınıza yüzlerce lira yatırılacak olan başvurular e-devlet üzerinden yapılacaktır. Pek çok vatandaşa fayda sağlayan pandemi destek ödemelerine nasıl başvurulur? Vatandaşlar sübvansiyon ödemelerini nasıl alacaklarını merak ediyor. Daha önce pandemi destek ücreti almamış vatandaşlar için başvuru e-devlet üzerinden yapılıyor. E-Devlet uygulamalarında banka hesap bilgi kapasitesi önceden seçilmiş kişilerin banka hesaplarına salgın destek ücretleri yatırılmaktadır. Hesap bilgileri olmayan vatandaşların ödemelerinin bas-konuş kartındaki e-devlet uygulamasına yatırılacağı açıklandı.

Destek ödemelerine nasıl başvurabilirim?

Pek çok vatandaşa fayda sağlayan pandemi destek ödemelerine nasıl başvurulur? Vatandaşlar sübvansiyon ödemelerini nasıl alacaklarını merak ediyor. Daha önce pandemi destek ücreti almamış vatandaşlar için başvuru e-devlet üzerinden yapılıyor. Salgın destek ücretleri, e-devlet başvurularında banka hesap bilgileri bulunan kişilerin banka hesaplarına yatırılmaktadır.

Hesap bilgileri olmayan vatandaşların ödemelerinin bas-konuş kartındaki e-devlet uygulamasına yatırılacağı açıklandı. PTT kart bilgisi olmayan hesaplara ve hesap bilgisi olmayan vatandaşlara yapılan ödemeler Kurban Bayramı’na kadar adreslerine teslim edilecek.

Başvuru yapmak için e-devlet hesabınızla giriş yapın ve ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasının Sosyal Yardım Bilgi Sorgulama bölümünden Sorgula butonuna tıklayın. Sosyal Yardım Talebi Sorgulama ekranı da başvuru ekranı ile aynı sayfadadır. Yani başvurunuzu tamamladıktan sonra detayları başvuru sayfasında görebilirsiniz. Calendar.com.tr size özet bilgiler sunar. Haberimizi aşağıdan okumaya devam edebilirsiniz.

Nasıl bir soruşturma gönderirsiniz?

e-Devlet üzerinden yaklaşık 1.100 TL sosyal yardım yardımı sorgulamak için aşağıdaki linkten e-devlet hesabınıza giriş yapın. Ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasının “Sosyal Yardım Bilgisi Sorgulama” bölümüne arama butonunu kullanarak gidiniz. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.

Sosyal Yardım Talebi Sorgulama ekranı da başvuru ekranı ile aynı sayfadadır. Yani başvurunuzu tamamladıktan sonra detayları başvuru sayfasında görebilirsiniz.

Sosyal yardım talep ve sorgulama ekranı için tıklayınız

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın