medyauzmani.com

Bosna Hersek’e en uygun şekilde nasıl gidilir?

Üç aya kadar vizeye ihtiyaç duymayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için BosnaHersek’e Ulaşım Hava ve kara yoluyla kullanılabilir. Hava yolunu tercih eden vatandaşlar için İstanbul’dan Saraybosna ve Mostar’a direkt uçuşlar var. Diğer şirketler de telefonla Saraybosna ve Banja Luka’ya gidiyor.

Bosna Hersek’e otobüsle gitmek mümkün mü?

BosnaHersekTürkiye’den uçakla, otobüs ile Ya da özel araçla gelebilirsiniz.

Bosna Hersek Türkiye’ye gitmek için neler gereklidir?

Bosna Hersek’te çalışma vizesi almak için gereklidir Belgeler aşağıdaki gibi sıralanabilir.

  • pasaport.
  • 2 biyometrik fotoğraf.
  • Bosna Hersek ticari vize başvuru formu.
  • Bosna Hersek’te çalışma vizesi için dilekçe.
  • Kimlik kartının bir kopyası.
  • Otel, uçak vb. rezervasyon belgeleri.
  • Bankada yeterli para.
  • Davet mektubu.

İstanbul’dan Bosna Hersek’e nasıl gidilir?

BosnaHersek’e Hem kısa sürede hem de rahatlıkla Toplu taşıma Pegasus Havayolları ile havayolunu seçebilirsiniz. İstanbul’dan Doğrudan, diğer şehirlerden ise İstanbul Saraybosna bağlantılı uçuşlarla Toplu taşıma Gönderebilirsin. İstanbul’dan Saraybosna Uluslararası Havalimanı’na Toplu taşıma Yaklaşık 55 dakika sürer.

Bosna Hersek PCR testi istiyor mu?

Bugüne kadar Sırbistan, Hırvatistan ve Karadağ vatandaşları PCR transkriptleri Yeni uygulama ile ülkemizde aşı olan vatandaşlarımız olmadan ülkeye girebileceksiniz. PCR transkriptleri zorunda kalmadan Bosna Hersek(11.06.2021) giriş yapabileceklerdir.

Hangi otobüs Bosna’ya gidiyor?

bu otobüs çizgiler Bosna Herş Mah. Yakınlardan geçer: 152-A, 44-A, 58-A, 59-A.

Bosna Hersek kimlikle mi giriyor?

Bosna Hersek Kimlikle gidebilir miyim?? En az 6 ay geçerli pasaportunuz ile Bosna Hersek’e gidebilirsin. Vizeden muaf vatandaşların pasaportlarına ve seyahat rezervasyon belgelerine giriş yapmalarına izin verilir.

Bosna Hersek Türk Vatandaşlarından Vize İstiyor mu?

BosnaHersek: BosnaHersekUmuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 güne kadar vizeden muaftır. Özellikle Saraybosna ziyareti için seyahatinizi ekonomik olarak planlayabilirsiniz.

Bosna Hersek’e mi gidiyorsun?

Bosna Hersek vizesiz Ziyaret etmek Ülkeler arasında en popüler destinasyonlardan biri. Üç aya kadar vizeye ihtiyaç duymayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için BosnaHersek’e Ulaşım hava veya kara yoluyla sağlanabilir. Hava yolunu tercih eden vatandaşlar için İstanbul’dan Saraybosna ve Mostar’a direkt uçuşlar var.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın