medyauzmani.com

Bir telefon hattını nasıl taşırsınız?

abonelik işlemleri sadece kimliğiniz, Astar sırasında Aktar Yeni tesis sırasında alınan abonelik belgeleri müşteriden talep edilir. şapka ödenmemiş ve Aktar alıcı Astar Bunu senet olarak kullanmak istiyorsa son iki aya ait kendi adına kayıtlı bir sabit senet bulundurması gerekir.

Çizgiyi kendi üzerine almanın maliyeti nedir?

faturalı şapka Havale: 167,75 TL ilk ÖİV tesisine karşılık gelen ve lisans bedeli 12 taksitle abonenin faturasına yansıyacaktır. Transfer ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,96 TL abone faturasına da yansıtılır. ön ödemeli şapka Havale: 50,75 TL, aboneden nakit tahsil edilir.

Annemle nasıl aynı çizgiye gelebilirim?

Sizi götürmek istediğiniz numaranın ait olduğu firmanın üye işyerine gidip hattı aktarmak istediğinizi söylediğinizde işlemler başlamaktadır. başkası için sırasında Hangisi özel hat Hattın sahibine ileteceğiniz dilekçe almanız için yeterlidir.

Hat aktarma ücreti ne kadar?

Dönüştürmek için süreç harcama alınmadı, Aktar Hattı satın alan müşteri yeni abonelik yapmış sayılır. Aktar İlk abonelik vergileri, bunları alan müşteriden devlet adına tahsil edilir.

Telefon hattını aktarma süreci nasıl işliyor?

kayıtlı Astar Başka bir kişiye ne aktarılmalıdır? Yapmak? Transfer tamamlandı Kişi ile ortak işletmecinin dükkanlarına gidip kimlik vermesi yeterlidir. iki tarafta da Aktar Formu imzalaması gerekir. Devralanın yeni abonelik sürecinde gerekli belgeleri hazırlamış olması beklenir.

Turkcell hat transfer ücreti ne kadar?

Dönüştürmek İşlem 39,90 TL’dir.

Numara taşıma ücretsiz mi?

Hat taşımak isteyenlerin aklındaki konulardan biri de ücretlerdir. GSM operatörleri numara transferi işlemlerden herhangi biri harcama talepkar değil.

Kendimle başka bir kişi arasındaki çizgiyi nasıl alabilirim?

Devir talebinde devreden ve devralan olmak üzere her iki taraf da devir formunu doldurup imzalamalıdır. Devreden, sadece kimlik fotokopisi bırakırken, yeni abonelik için gerekli belgeleri sağlamalı ve abonelik sözleşmesini doldurmalıdır. Bu işlem ücretsizdir.

Yazı tipimin yasal sahibi vefat etti, yazı tipini nasıl talep edebilirim?

Kullandığınız yazı tipinin yasal sahibi vefat etti; Ali’de nasıl çevrimiçi olabilirim?? ölüm Turkcell mağazalarına sertifika ile gittiğinizde Astar senin üzerine Alabilirsin.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın