medyauzmani.com

Bir kombinasyon kitabının kaç sayfası?

Hangi yaş için karışık?

karışık

Çevirmen: Cism Saqr
cilt tipi: ciltsiz kapak
kağıt türü: kitap kağıdı
Boyut: 13,5×20,5cm
Başka bir avantaj: 10+ yaş

İçimde kaç sayfa müzik var?

içimdeki müzik

Çevirmen: zeinab korek
Yayın tarihi: 10.02.2020
ISBN’si: 9786050822038
Dale: Türkçe
sayfa sayısı: 256

İçimdeki müzik kaç yaşında?

Neredeyse 11 yaşındayım. İngiltere’nin en prestijli edebiyat ödüllerinden biri olan Kurata Scott King Prize’ın ödüllü yazarı Sharon M. Draper’ın hüzün ve umutla dolu yürek burkan bir romanı. Gerçek bir hayat hikayesine dayanmaktadır. Melody’nin 11 yaşındaki çocuğunun adı iki taraflı spastik kuadripleji veya beyin felcidir.

Karışık kitap ne diyor?

Anne babası boşanmış on bir yaşındaki Isabella her hafta farklı bir hayat yaşamak zorundadır. Anne ve babası arasında bölünme, sadece evi değiştirmek, farklı soyadlar kullanmak değil, aynı zamanda kimliğini de değiştirmek anlamına geliyordu. Yarı siyah yarı beyaz olmak nasıl bir duygu?

Hayaletin kalbi ne diyor?

hayalet kalp Naif bir kitap olsa da denizanalarına dair her şeyi öğreten bilgilendirici bir kitap. Kitabın ana karakteri Susie (12), en yakın arkadaşı Franny’nin yüzerken öldüğünü öğrenir, ancak Franny çok iyi bir yüzücüdür ve Zhou bunu takip eder.

İçimdeki müziğin teması nedir?

Gerçek bir hayat hikayesine dayanmaktadır. Melody’nin 11 yaşındaki çocuğunun adı iki taraflı spastik kuadripleji veya beyin felcidir. Yürüyemiyor, konuşamıyor, tekerlekli sandalyeye mahkum. Uzuvlarının hiçbirini kontrol edemeyen bu küçük kızın beyni kusursuz çalışıyor.

İçimdeki müzik çocuklara uygun mu?

Özellikle engelliler Bebek sahip ebeveynlere ve öğretmenlere şiddetle tavsiye edilir.

İçimde ne tür bir müzik var?

aklımdan çıkmış / Tür

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın