medyauzmani.com

Bir abriet makineli tüfek nedir?

dik fıskiye Nerede kullanıyorsun? dik fıskiye otomatik fıskiye Sistemin bir parçasıdır. Otomatik su fışkırtma özelliği ile yangın söndürme, yangın algılama ve yangın kontrol amaçlı kullanılmaktadır. dik fıskiye 25 Şubat 2020 tarihinden itibaren standart kolon tipi olarak üretilmiştir.

CMSA spreyleri nedir?

Standart yanıt CMSA kaşık fıskiye A grubu plastiklere kadar yangınlarda raflar arası fıskiye Kullanılmayan depoları korumak için tasarlanmıştır (depo yüksekliği 7,6 m, zemin yüksekliği 10,6 m’ye kadar). – Sprey Reflektör ile son paletin üstü arasındaki mesafe 914 mm’den az olmayacaktır.

Dikey sprinkler nerede kullanılır?

Ayakta sprinkler Standart olarak dikey tip olarak üretilmektedir. Ayakta sprinkler sistemin kullanım alanları; Hafif, orta ve ağır risk taşıyan otelleri, ticari binaları, depoları, garajları, ofis binalarını, hastaneleri, tekstil fabrikalarını, üretim atölyelerini ve binaları sıralayabiliriz.

Sprinkler hangi derecede açılır?

Kullanım alanındaki koşullara bağlı olarak, fıskiye 40°C ile 350°C arasında ayarlanmış bir sıcaklık değerinde devreye girecek şekilde tasarlanmıştır. Sprey Çoğu Dakikada 70 ile 100 litre arası suyun yangın mahalline boşaltılmasını sağlar.

Süspansiyon nedir?

kaşık (Askıda) Yangın fıskiyeleri, tepe borularından sarkar ve dışbükey bir sapma kullanarak kubbeli veya konik bir şekilde su dağıtır.

ESFR spreyleri nelerdir?

ESFR Fıskiye Yangın söndürme amaçlı homojen ve güçlü suyu dağıtarak hızlı su akışı sağlar. ESFR Fıskiye Saptırıcı büyük su damlacıkları üretir ve yangın sırasında erken devreye girer ve büyük damlacıkları sayesinde yangınları söndürmede etkilidir.

Sprinklerdeki sıvı nedir?

Ateş fıskiye gliserin bazlı sistemler sıvı Cam içeren tüplerle stratejik olarak yerleştirilirler fıskiye kafası var fıskiye Yangın algılama sistemleri ısınır.

Süspansiyon spreyi nerede kullanılır?

Asılı sprinkler Genellikle iç mekanlarda tercih edilir. Maki place derken asma tavanlı iç mekanları kastediyoruz. Kullanılmış. fıskiye rozetli Kullanılmış Estetik bir görünüm verir. Otoparkta ve duvarda favori değildir ve olmamalıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=M6G-23vg4EQ
Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın