medyauzmani.com

BİMcell hattı nasıl alınır?

pemiselKatılım için gerekli belgeler nelerdir? Kimlik fotokopiniz ile size en yakın BİM mağazasına giderek ilgili formları doldurun ve sim kartınızı alın. pemisel Bireysel abonelik sözleşmesi için tıklayınız.

BİMcell fiyatı ne kadar?

ön ödemeli hattınızda TL Miktarı öğrenmek için *123# tuşlayın. Arama sonucunda telefonunuzun ekranında bakiyenizi göreceksiniz. 9333’ü arayarak; ön ödemeli hattınızda TL Tutarı öğrenmek için 9333’ü arayın.

Yeni bir yazı tipi almak için ne gerekiyor?

Teslimat sırasında kimlik belgeniz ve son iki aya ait adresi gösteren herhangi bir belgeniz (fatura, ikametgah belgesi vb.) hazır bulunmalıdır.

BİMcell hangi şirkete aittir?

pemiselTT Mobil altyapısını kullanan bir servistir. TT Mobil satış kanallarından hat ve TL satış yapılmamaktadır. pemisel Çizgiler sadece Bim Mağazalarında satılmaktadır. BİM depolarında TL yükleme işlemi, pemisel.com.tr Online İşlem Merkezi ve 444 4551 pemisel Bu, müşteri hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.

BIMcell dakikası kaç?

pemisel 6 saniye tek yön 0,040 TL. Yükleseniz de yüklemeseniz de aynı fiyattan bahsediyorsunuz. Sadece konuştuğunuz an için ödeme yaparsınız. Yani açılış/kapanış 0,040 TL!

En son ne zaman TL yüklediniz?

* 123 # ile; ön ödemeli hattınızda TL Miktarı öğrenmek için *123# tuşlayın.

BİMcell Türk Telekom aynı mı?

pemisel kuruluşundan beri Türkçe İletişim Altyapı kullanılıyor.

Faturasız hat almak için neler gereklidir?

Zil Hattı Başvuru bilgisi

  • kimlik fotoğrafı (kopya)
  • TT Mobil Sözleşme – Mobil sözleşmeyi indirin.

Yeni bir hat yapmanın maliyeti nedir?

faturalı şapka Satın alan kişi herhangi bir kampanyaya bağlı olarak fiyatını alır ve fiyat tahsis edilebilir. 2020’de şapka Fiyatlar şu şekildedir: Turkcell: minimum 100 TL | Maksimum tutar 150 TL’dir. Vodafone: en az 95 TL | Maksimum tutar 120 TL’dir. Türk Telekom: Minimum 95 TL | Maksimum tutar 100 TL’dir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın