medyauzmani.com

Beşiktaş’ın rakipleri kimler?

2021-22 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu grup kurası çekildi. Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaşpiyangoda ki. rakipler O netleşti. Beşiktaş C Grubu’nda Sporting, 26 Ağustos 2021’de Borussia Dortmund ve Ajax ile karşılaşacak.

BJK grubunda kimler var?

BeşiktaşRakipler belli oldu

  • a ToplamakManchester City, Paris Saint-Germain, Leipzig, Club Brugge.
  • B Toplamak: Atletico Madrid, Liverpool, Porto ve Milan.
  • c ToplamakSporting, Borussia Dortmund, Ajax, Beşiktaş
  • doktor Toplamak: Inter, Real Madrid, Shakhtar, Sherif.
  • e ToplamakBayern Münih, Barcelona, ​​​​Benfica, Dinamo Kiev.

Beşiktaş’ı Şampiyonlar Ligi’nde kim oynadı?

Şampiyonlar Liginde Grup kura çekimi İstanbul’da yapılacak. Organizasyondaki tek Türk temsilci Beşiktaş Dördüncü çantadan çekilişe katılın. Siyah Beyazlılar C Grubu’nda Sporting, Dortmund ve Ajax ile karşı karşıya geliyor. birebir aynı.

Beşiktaş hangi grupta yer alıyor?

İşte Beşiktaş’ın yer aldığı C Grubu’nda 4. hafta sonunda oluşan puan durumu…

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde hangi grupta yer alıyor?

Alakalı haberler. BeşiktaşAjax’ın yer aldığı C Grubu’nda Ajax, iki maçta topladığı 6 puanla liderliğini koruyor. UEFA Şampiyonlar Liginde BeşiktaşGrubun da yer aldığı C Grubu’ndaki diğer maçta Borussia Dortmund, Sporting Lizbon’u 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş’ın UEFA’daki rakibi kim?

2021-2022 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonu grup kurası çekildi. Temsilcimiz Beşiktaşrakipleri savaş Oldu. Beşiktaş C Grubu’nda Sporting Lizbon, Borussia Dortmund ve Ajaxrakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi’ndeki üçüncü takıma ne olacak?

Bu aşamada 6 Takım 32 playofflardan geliyor atama Gruplarda ilk iki sıra için mücadele edecek. Gruplarını üçüncü sırada tamamladılar takım elbise 2019-20 UEFA Avrupa lig Son 32 turuna kalırken, son sırada bitirenler Avrupa Kupalarından elenecek.

Beşiktaş için kura kimle eşleşti?

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz BeşiktaşShakhtar Donetsk ve Monaco karşılaşmasının ardından Ukrayna milli takımı turu geçerek grup kuralarında dördüncü sırada yer aldı. Çekiliş sonucu BeşiktaşC Grubu’nda Portekiz Sporting, Alman Borussia Dortmund ve Hollandalı Ajax karşı karşıya geldi. birebir aynı.

Beşiktaş C Grubu’nda nerede?

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz BeşiktaşVe Grup C Dördüncü maçında Sporting CP’ye konuk oldu. Sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrılan siyah beyazlı ekip, puan alamadan son sırada kaldı. Delegelerimiz kalan iki maçta Avrupa Ligi bileti için Mucizelerin peşine düşecek.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın