medyauzmani.com

Bayraktar Bursu nasıl alınır? 2022


Ödemeler ve devlet yardımı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendi bünyesinde; Yardıma muhtaç, düşük gelirli ve muhtaç insanlara zaman zaman veya düzenli olarak bazı mali yardım projeleri yürütüyorsunuz. Bazı kurumlar da bu mali yardım projelerini kendi bünyelerinde uygulamaktadır.

Bu mali yardımın yapılmasının temeli T3. Vakıfo öyle. Bu kurumun adı herkes tarafından biliniyorsa; Türkiye Teknoloji Tanıtma Vakfı.

Bu kurum, 2016 yılında Selçuk Bayraktar tarafından Türkiye’deki insanların teknolojik ürün geliştirme sürecine katkısını hızlandırmak amacıyla kurulmuştur. Bu kurum kendi bünyesinde de bazı kişilere burs vermektedir. Verilecek olan bu burs, 4 bin öğrenciye maddi destek sağlamaya hazırlanıyor.

Bunu öğrenen ve bu bursdan yararlanmak isteyenler, Bayraktar bursu nasıl alınır Sorusunun cevabını merak ediyor. Bu yazı dizisinde, bu konuyla ilgili tüm sorularınızın yanıtlarını sizin için topladık.

Bayraktar Bursu Nasıl Alınır?
Bayraktar Bursu Nasıl Alınır?

Öğrenciler için Bayraktar Burs Başvurusu

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 4 bin öğrenci arasında olmak isteyenler Bayraktar Bursu Nasıl Alınır? Böylece araştırma yapmaya başladı. Bu bursdan yararlanmak isteyenler öncelikle Bağlantı adresine tıklayarak hızlı ve güvenilir bir şekilde T3 organizasyonuna giriş yapmanız gerekmektedir.

Ardından sayfanın alt kısmında yer alan Yardım Talebi sekmesine tıklayıp sitenin sizi yönlendirdiği sayfalara giriş yaparak başvuru formunuzu doldurabilirsiniz. Bu başvuru formunun ardından T3 Vakfı tarafından sunulan burslardan yararlanabileceksiniz. Bu burs, milli teknoloji hareketinin öncüsü Özdemir Bayraktar adına dağıtılacak.

Özdemir Bayraktar Bursu ne kadar?

Bu proje kapsamında yer almayı düşünen kişiler, Özdemir Bayraktar Bursu ne kadar? Araştırmasını yapar. 4 bin öğrenci bu proje kapsamına alınacak. Bu kişilere her yıl 10 ay boyunca aylık ödeme yapılır. 1600 TL Burs yardımı Vakıf tarafından karşılıksız olarak verilecektir.

Bu burs programının temel amacı, bu bursu alanların vakıf projelerine katılmalarını desteklemek, kariyer ve eğitim gelişimleri için yeterli desteği sağlamak olarak açıklanmıştır.

Bu bursu almak için atılması gereken adımlar şunlardır: KYS 4 temel unsurdan oluşur: Ön başvuru, Canlı Video Mülakat, Vaka Mülakat ve Yönetici Mülakat. Bu vakıf bursuna dahil edilecek kişiler şu şekilde sıralanmıştır;

  • deneysel teknoloji atölye alanlarının bulunduğu il üniversitelerinde; Mühendislik bölümlerinde, psikolojik danışma ve danışmanlık (PDR) bölümlerinde, psikoloji ve sosyoloji bölümlerinde okuyan öğrenciler,
  • Bilgisayar yazılımları, lisans eğitim teknolojileri ve benzeri programlarda öğrenim gören lisans öğrencileri
  • mezun olan öğrenciler

T3 Vakıf Bursu Ne Kadar TL?

Türkiye Teknoloji Ekibi Vakfı tarafından yılın belirli zamanlarında Teknofest projelerine katılan öğrenciler için geçici veya süresiz olarak bazı mali yardım projeleri uygulanmaktadır.

T3 Vakıf Bursu Ne Kadar Türk Lirası Merak eden öğrenciler için konuyu özetlemek gerekirse; Bu burs kapsamında, yukarıdaki koşulları sağlayan öğrencilere 10 ay boyunca aylık 750 TL maddi destek verilecektir. Bu burs için son başvuru tarihi 27 Kasım 2022’dir.

Bu burs için başvurduysanız, başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığını görmek için Tech Team Türkiye web sitesine giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu burs, seçtiğiniz banka hesabınıza aylık olarak yatırılacaktır. Bu bursları hiçbir şekilde ödemeniz gerekmeyecek. Bu maddi yardım projesi, vakfın kendi bütçesinden başvuran kişilere bağışlanacak.

Bir yıldız vermek ister misin?

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın