medyauzmani.com

Bas-konuş yardımı hakkında nasıl sorgulama yapılır? 2023


Bas-konuş yardımı hakkında nasıl sorgulama yapılır?

Bas-konuş yardımı hakkında nasıl sorgulama yapılır? Ülkemizin son günlerde tanık olduğu yüksek enflasyon nedeniyle birçok vatandaşımız maddi yetersizlik nedeniyle sosyal yardım projelerine başvurmaktadır.

Bu tür sosyal yardımlardan biri de PTT hizmeti aracılığıyla sağlanmaktadır. bu yönde BK yardım sorguları E-devlet üzerinden yapılmaktadır. PTT’nin iletişim numaralarını da arayabilirsiniz.

PTT yardımı için sorgulama nasıl yapılır?
PTT yardımı için sorgulama nasıl yapılır?

PTT yardım fonu sorgulama ekranı

PTT yardım fonu sorgulama ekranı. Yardım fonlarına ilişkin sorgulamalar e-devlet sistemi üzerinden bas-konuş hizmeti ile yapılmaktadır.

TC kimlik numaranız ve şifreniz ile elektronik hükümet Uygulamaya giriş yaptıktan sonra çıkan ekranda arama motoruna tıklayabilirsiniz.Bas konuş hizmeti ile yapılan kurumsal ödeme sorgulamayazarsan” Bas-konuş hizmetindeki yardım fonları hakkında bilgi almak için ekran Bağlanabilirsin.

Adıma yatırılan para sorgulama PTT e-Devlet

E-devlet e-posta hizmeti adına fon sorgulama Bunu yapmak için Sonraki adımları izleyin:

  • elektronik hükümet TC kimlik numaranız ve eDevlet şifreniz ile platforma giriş yapın. E-devlet şifreniz yoksa size en yakın PTT şubesine giderek şifrenizi alabilirsiniz.
  • E-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra açılan sayfada arama motoruna tıklayın.Bas konuş hizmeti ile yapılan kurumsal ödeme sorgulamaFon Sorgulama bağlantısına tıklayın.
  • Para Sorgula linkine tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada adınıza yapılan tüm ödemeler görüntülenecektir.

PTT hesabımda para olup olmadığını nasıl anlarım?

PTT hesabınızda para olup olmadığını öğrenin Bunun için e-Devlet sistemini kullanabilir, 444 1788 numaralı PTT çağrı merkezini de arayabilirsiniz.

Yardım parası bas konuş servisine ne zaman yatırılır?

Vatandaşlar son günlerde Yardım paraları posta, telgraf ve telefon servisine ne zaman yatırılacak? hakkında sık sorulan sorular

Bu doğrultuda PTT yardım parası için başvuruda bulunduktan sonra ve başvurunuz onaylanırsa genellikle bir hafta içinde ödeme yapılır.

PTT hesabına para yatırıldı mı?

PTT hesabınıza para yatırılıp yatırılmadığı Öğrenmek için e-devlet uygulamasını kullanabilirsiniz. PTT’ye ait 444 1788 numaralı çağrı merkezimizden de bize ulaşabilirsiniz.

Bas konuş yoluyla yapılan ödemeleri sorgulamak için Almak için tıklayın

PTT ödemeleri hakkında bilgi almak için 4441788 numaralı PTT Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

PTT ve Devlet Ödemeleri Servisi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın