medyauzmani.com

Barbarossa hangi gün başlıyor?

TRT Barbaros Günü Nedir?

Barbaroslar Akdeniz Kılıcı her Perşembe saat 20:00’de TRT’de 1 tarihinde yayınlandı.

Barbaros yeni bölüm ne zaman?

Barbaroslar Akdeniz kılıcı yeni Bölüm 24 Mart Perşembe günü yayınlanacak. TRT 1’de bu akşam An Saat 22:00’de dizinin tekrarı var.

TRT 1 Barbaros saat kaçta başlıyor?

bir dizi An 21:00 başlayacak.

TRT Barbaros saat kaçta?

Barbaroslar dizisinin ilk bölümü ile yeni bölüm on altıncı bölümüyle karşınızda. TRT’de 1’de ekrana geliyor. Diziyi merakla bekleyenler on altıncı bölümüyle 20 Ocak Perşembe günü yayınlanacak. An Saat 20:00’de izleyerek merakını giderecektir. Akdeniz’in Barbaroslar Kılıcı serisinin detayları haberimizde…

Neden bu hafta Barbarossa ailesi yok?

Ünlü diziler Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölümüyle 5 Mayıs Perşembe günü TRT1’de ekrana gelmedi. Ramazan Bayramı’nın yeni bölümü bu. hafta Ekranın çıkmadığı biliniyor.

Barbarlar hangi çağdadır?

Barbaros kim Kraldan mı bahsediyor? Hazir ve Oruç’un başkanı, Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim döneminde yaşadı. Beyler, 1516’da ele geçirdikleri yüklü bir gemiyi Piri Reis’in himayesinde Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’e hediye olarak gönderdiler.

Tarihteki barbarlar kimlerdir?

Barbaros Hayreddin Paşa ya da gerçek adıyla Hızır Reis (c. 1478, Medilli – 4 Temmuz 1546, Kostantiniyye), Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk yüzbaşı paşası ve deniz kaptanı unvanına sahip 25. yüzbaşısıdır. 16. yüzyıldaki seferleri ile Akdeniz’deki Osmanlı hegemonyasını pekiştirdi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın