medyauzmani.com

Avrasya Tüneli ücreti nasıl ödenir?

ihlal ediyor geçiş Ödemelerinizi nakit olarak, banka hesabınızdan veya kredi kartınız ile anlaşmalı bankaların şubelerinden veya mobil ve internet bankacılığı uygulamalarından yapabilirsiniz.

Avrasya Tüneli’nden geçiş cezası nerede ödenir?

ihlali geçmek para cezaları nasıl ödenir? ihlali geçmek Ceza Avrasya Tüneliİhlal web sayfasında ve mobil sitede mevcuttur geçiş Ödeme sistemi üzerinden ödenebilir. Bu ödemeler kredi kartı ile yapılabilmektedir.

Avrasya Tüneli ücretli mi ücretsiz mi?

Avrasya TüneliTaşımalar yap-işlet-devret modeli ile yapılmaktadır. Ödemek olacak.

Avrasya Tüneli geçiş ücretleri nasıl çiziliyor?

Avrasya Tüneli Yapı Kredi Bankası ve Yapı Kredi işbirliği ile sürücüler, geçiş ücreti ve geçiş ücreti ihlal cezalarını kolayca ödeyebilecek. Tüm Yapı Kredi Bankası şubelerinden 7 gün 24 saat yapılabilen ödemeler, mobil şube ve internet bankacılığı kullanılarak da yapılabilmektedir.

Avrasya Tüneli ücretini hangi banka ödüyor?

Avrasya Tünelisürücüleri kullan geçiş Ödemelerinizi artık www.avrasyatuneli.com, Yapı Kredi ve Garanti’den yapabilirsiniz. Temeliş yanında Temel aracılığıyla yapabilirsiniz.

Ödenen miktar nerede?

Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. Bu bankaların şubeleri ve internet bankacılığı sistemleri, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlali geçmek sorgudan sonraÖdemek telefona mobil uygulamasını indirerek” seçeneğini veya OTOYOL A.Ş. Yapılabilir.

İzinleri ihlal etmenin bedelini nereye ödüyorsunuz?

ihlali geçmek Ödeme için Ziraat Bankası ve Halkbank şubelerine başvurabilirsiniz.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü bayram boyunca ücretsiz mi?

Bedava yollar ve Köprüler Yap-işlet-devret modeliyle otoyol ve yapım işi Köprüler içermez. tatil Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki karayolları, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Ve Fatih Sultan Muhammed senin köprün Kullanıcılar trafik ücreti ödemeyecektir.

Avrasya Tüneli ne kadar?

1 Ocak 2022’den itibaren geçerlidir Avrasya Tüneli Gündüz tarifesinde tek yön ücreti otomobiller için 53 TL, minibüsler için 79,50 TL olarak belirlendi. Gece ücretinde yüzde50 indirimli geçiş ücreti otomobillerde 26,50 TL, minibüslerde 39,75 TL olarak uygulanacak.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın